Neler Yeni

500 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
İndirim ile İtopya da 529tl civarına düşüyordu. İndirim ile düşün bence. Arctis alma ama FPS oynayacaksan onu söyleyeyim. Hikayeli oyunlar oynarsan Arctis 3 al geç
Hikayeli oyunlar oynuyorum daha çok,online sadece csgo ama hikayeli oyunlarda da fps oluyo bazen kararsızım

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Öyle değil mesela CS gibi rekabetçi oyunlar. Madem öyle Arctis 3 alın. Sadece CS için değmez bence rahatlıktan kısmaya.
Tamamdır sağolun,zaten snr 5 kullanıyorum en şikayetçi olduğum yanı rahatlık uzun kullandımda bayağı ağrıtıyor kulağı o yüzden kraken T.E alsamda Arctis 3 alsamda rahatlık olarak çok farkedeceğini düşünüyorum

T.P.G.

80+ Titanium
Tamamdır sağolun,zaten snr 5 kullanıyorum en şikayetçi olduğum yanı rahatlık uzun kullandımda bayağı ağrıtıyor kulağı o yüzden kraken T.E alsamda Arctis 3 alsamda rahatlık olarak çok farkedeceğini düşünüyorum
Anladım SN R5 kullanıyorsan şu an ne alsan memnun eder zaten. Rahatlık manyak önemliyse Arctis 3 al geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yusuf ayas
Anladım SN R5 kullanıyorsan şu an ne alsan memnun eder zaten. Rahatlık manyak önemliyse Arctis 3 al geç.
Arctis 3 veya Hs50 pro düşünüyom benim için mikrofonuda kaliteli olması lazım Bi yandan ses vermeside iyi olursa güzel olur sence hangisini tavsiye edersin

T.P.G.

80+ Titanium
Arctis 3 veya Hs50 pro düşünüyom benim için mikrofonuda kaliteli olması lazım Bi yandan ses vermeside iyi olursa güzel olur sence hangisini tavsiye edersin
İkisinin de micleri gayet başarılı. Arctis 3 daha rahat ama ses kasma konusunda HS50 Pro ya göre geri kalıyor. Müzik konusunda da aynı şekilde. Yani ses kasmak önemliyse HS50 Pro öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,100
Üyeler
162,776
Son üye
Hurley
Top Bottom