Neler Yeni

5000-5400 TL Arası oyun bilgisayar önerisi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
tek bir sistem olarak varmı itopyada veya game garaj falan çünkü bilgisayar konusunda bilgim olmadığı için çok parçaları falan takamayabilirim bozada bilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

5424 TL ama ssd yi farklı yerden mi alacağım nasıl yapacğaımı anlatırmısın?
Bu sistemi ssdsiz al bu sitenin ssd leri pahalı. Sonra hepsiburada Dan Patriot burst model ssd yi al. Bu sistemden iyisini bulamazsın.

spadey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Harun Demirci
kanka psu yu takarsın sen ya 4800 tlliği al psu yu değiştirmeyi öğrendiğinde değiştirirsin alırsın psu yu

şu 2 si konusunda kaldım ben 2x 16 gb ram olcak ama paramı çöpe atmak istemiyorum orta gelirli bir bütçem var taksit olarak alacağım ondan biraz tereddüt ediyorum her konuda

Bu sistemi ssdsiz al bu sitenin ssd leri pahalı. Sonra hepsiburada Dan Patriot burst model ssd yi al. Bu sistemden iyisini bulamazsın.
dediğin sistem şuana kadar çıkmış oyunları rahat şekilde 60+ fps üstü oynatır mı ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

şu 2 si konusunda kaldım ben 2x 16 gb ram olcak ama paramı çöpe atmak istemiyorum orta gelirli bir bütçem var taksit olarak alacağım ondan biraz tereddüt ediyorum her konuda

dediğin sistem şuana kadar çıkmış oyunları rahat şekilde 60+ fps üstü oynatır mı ?
1660 super var sistemde.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
çıkmış oyunları oynatabilecek şekilde mi almak için az zamanım var araştırıyorum ama hala
Günümüz oyunlarını full ayarlar 60+ fps oynatır. Cyberpunktan emin değilim ama. Rtx kartı olanlar bile fps düşüklüğü yaşadı.

spadey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Harun Demirci
Günümüz oyunlarını full ayarlar 60+ fps oynatır. Cyberpunktan emin değilim ama. Rtx kartı olanlar bile fps düşüklüğü yaşadı.
sonradan upgrade yaparım işe girerek de şuana kadar çıkmış oyunları full ayarlarda +60 fps oynamak istiyorum o kadar param olmadığı için boşa para atmak istemiyorum sisteme

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
sonradan upgrade yaparım işe girerek de şuana kadar çıkmış oyunları full ayarlarda +60 fps oynamak istiyorum o kadar param olmadığı için boşa para atmak istemiyorum sisteme
Paranla alabileceğin en iyisi bu!

spadey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Harun Demirci
Paranla alabileceğin en iyisi bu!

o zaman bunu 2x 8gb ram olarak değiştirip alıyorum başka değiştirceğim bir parçası varmı diye bakarmısın daha iyi olabilecek şekilde

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

o zaman bunu 2x 8gb ram olarak değiştirip alıyorum başka değiştirceğim bir parçası varmı diye bakarmısın daha iyi olabilecek şekilde
Benim attığımı niye direkt eledin?

spadey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Harun Demirci
Benim attığımı niye direkt eledin?
elemedimde rtx 2080 ti ekran kartı kullanılırken diğer parçalardan kısılmış gibi hissettim sorduklarıma buna dikkat et demişti bir parçayı üstün alıp diğerlerinden kısıyorlar

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
elemedimde rtx 2080 ti ekran kartı kullanılırken diğer parçalardan kısılmış gibi hissettim sorduklarıma buna dikkat et demişti bir parçayı üstün alıp diğerlerinden kısıyorlar
La benim attığımın hem işlemcisi daha iyi hem ekran kartı daha iyi.

Top Bottom