Ekli zaten. Sadece ssd siz alıp başka yerden alacaksın. Misal hepsiburada.240 gb ssd eklesek o sisteme 5700 TL gibi bir şey olur mu
ona ssd taksak 240 gb 5700 tl gibi bir fiyat olur mu ?La benim attığımın hem işlemcisi daha iyi hem ekran kartı daha iyi.
direkt tek bir parçada alırsak pahalı mı oluyorEkli zaten. Sadece ssd siz alıp başka yerden alacaksın. Misal hepsiburada.
O civarlarda olacaktır.ona ssd taksak 240 gb 5700 TL gibi bir fiyat olur mu ?
Pahalı olmuyor. Bu sitenin ssd leri kötü. Iyi olan da var ama pahalı. Ayrı almak en iyisiona ssd taksak 240 gb 5700 TL gibi bir fiyat olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
direkt tek bir parçada alırsak pahalı mı oluyor
sonradan alırsam biraz kötü olcakmış gibi hissediyorumda 240 300 gb ssd yeter birde elimde biraz kötü eski hardisk bulunuyor onu takarım diye düşündümO civarlarda olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pahalı olmuyor. Bu sitenin ssd leri kötü. Iyi olan da var ama pahalı. Ayrı almak en iyisi
Niye kötü olsun. Ssd montajı çok kolay.sonradan alırsam biraz kötü olcakmış gibi hissediyorumda 240 300 gb ssd yeter birde elimde biraz kötü eski hardisk bulunuyor onu takarım diye düşündüm
Benim attığım sistemi alıyorsun bu arada. Aklın karışmasın.çok teşekkür ederim bilgiler için
Tek fanlı olan modelden. İncelemedim ITX olan işte.1660 super den mi bahsediyorsun yoksa 2060 rtx mi
Hmm anladım teşekkürler.Tek fanlı olan modelden. İncelemedim ITX olan işte.
https://www.gamegaraj.com/urun/aqua...ccpm14=1592478529&wccpm15=1604418550&wccpl=16Benim attığım sistemi alıyorsun bu arada. Aklın karışmasın.