Neler Yeni

5000-5500 arası toplama/hazır sistem almak istiyorum

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Selamlar herkese kardeşimde gamegarajdaki Pollux 3TN-B Modeli var (özelleştirilmiş hali) ben de bu başlıkta görüldüğü gibi bir fiyat aralığında bilgisayar almak istiyorum yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Selamlar herkese kardeşimde gamegarajdaki Pollux 3TN-B Modeli var (özelleştirilmiş hali) ben de bu başlıkta görüldüğü gibi bir fiyat aralığında bilgisayar almak istiyorum yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim
hazır sistem yerine forumda yeni toplama pc konusunu acarak bazı arkadaslar cok iyi anlıyor onlardan yardım alabilrisin

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır sistem yerine forumda yeni toplama PC konusunu acarak bazı arkadaslar cok iyi anlıyor onlardan yardım alabilrisin
Öncelikle daha yeni açtığım konuya bu kadar hızlı dönüt sağladığın için teşekkür ederim. Bunun dışında indirim özellikle gaming gecelerini kovalıyorum ama tam olarak ne alcağıma karar veremedi geçen gün i3 9400F modeli 300 (?) küsüre düşmüştü ekstrem bir sistem için elimdeki para yeterli değil ama ileride parça değiştire bileceğim bir sistem arıyorum. Arkadaşlarım yukarıda yazdığım hazır pc de OC yapamayacağımı filan söyledi ama daha yeni alınan bir pc de OC yapmak ne kadar mantıklı ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı 1650 yerine RX 570 tercih edilmelidir

Açıkcası amd ye biraz ön yargılıyım neden rx 570 öneriyorsun ?

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Öncelikle daha yeni açtığım konuya bu kadar hızlı dönüt sağladığın için teşekkür ederim. Bunun dışında indirim özellikle gaming gecelerini kovalıyorum ama tam olarak ne alcağıma karar veremedi geçen gün i3 9400F modeli 300 (?) küsüre düşmüştü ekstrem bir sistem için elimdeki para yeterli değil ama ileride parça değiştire bileceğim bir sistem arıyorum. Arkadaşlarım yukarıda yazdığım hazır PC de OC yapamayacağımı filan söyledi ama daha yeni alınan bir PC de OC yapmak ne kadar mantıklı ki ?
i3 9.nesil'i önermiyorlar diye biliyorum yani abdullah abi önermiyor

ahenk'

80+ Silver
Öncelikle daha yeni açtığım konuya bu kadar hızlı dönüt sağladığın için teşekkür ederim. Bunun dışında indirim özellikle gaming gecelerini kovalıyorum ama tam olarak ne alcağıma karar veremedi geçen gün i3 9400F modeli 300 (?) küsüre düşmüştü ekstrem bir sistem için elimdeki para yeterli değil ama ileride parça değiştire bileceğim bir sistem arıyorum. Arkadaşlarım yukarıda yazdığım hazır PC de OC yapamayacağımı filan söyledi ama daha yeni alınan bir PC de OC yapmak ne kadar mantıklı ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkcası amd ye biraz ön yargılıyım neden rx 570 öneriyorsun ?
1650 Super olsa tabii ki alınır ama bu fiyat segmentinde 570 gayet iyi olur senin için.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
i3 9.nesil'i önermiyorlar diye biliyorum yani abdullah abi önermiyor

bende biraz kararsız kaldım açıkcası amd alıp oc yaparak sistemi daha aldığım ilk zamanlarda yormak istemiyorum. Soğutması benim için sıkıntı olucak çünkü gerçekten inanılmaz sıcak bir memleketteyim (mersin )ve nem oranı çok fazla 1 katta olduğum için toz kir çok kalkıyor bunu göze alarak bir şey almak istiyorum ondan dediğim gibi kararsız kaldım

ahenk'

80+ Silver
Dostum istersen AMD apu toplayıp ileride ekran kartı takarak ileriye dönük bir sistem elde edebilirsin. 3400g şu an tam sana göre

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
1650 Super olsa tabii ki alınır ama bu fiyat segmentinde 570 gayet iyi olur senin için.
1650 değil zaten alıcağım 1650 süper direkt olarak o sistemi almayacağım yazdığım gibi kardeşim biraz özelliklerini değiştirdi ramleri 16 ya çekip ekran kartını süper yaptı bunun dışında bişey değiştirdi mi hatırlamıyorum

Top Bottom