ahenk'
80+ Silver
İçinde grafik birimi yani ekran kartı gömülü olan işlemcilerapu ne demek oluyor ?
İçinde grafik birimi yani ekran kartı gömülü olan işlemcilerapu ne demek oluyor ?
apu sistemli işlemci alınca ekran kartı almaya gerek kalmıyor mu?İçinde grafik birimi yani ekran kartı gömülü olan işlemciler
Super ise alınır tabii ki. Ram 16 da müthiş olur. Ama işlemci AMD alınmalı. 9. Nesili önermiyorum1650 değil zaten alıcağım 1650 süper direkt olarak o sistemi almayacağım yazdığım gibi kardeşim biraz özelliklerini değiştirdi ramleri 16 ya çekip ekran kartını süper yaptı bunun dışında bişey değiştirdi mi hatırlamıyorum
Ekran kartı alana kadar idare ediyorsun ama oyun vesaire çok rahat oynatıyor. Harici bir ekran kartı taktığın zaman ise işmecinin içindeki gpu iptal oluyorapu sistemli işlemci alınca ekran kartı almaya gerek kalmıyor mu?
monitör klavye mouse dahil miSelamlar herkese kardeşimde gamegarajdaki Pollux 3TN-B Modeli var (özelleştirilmiş hali) ben de bu başlıkta görüldüğü gibi bir fiyat aralığında bilgisayar almak istiyorum yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim
Super ise alınır tabii ki. Ram 16 da müthiş olur. Ama işlemci AMD alınmalı. 9. Nesili önermiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı alana kadar idare ediyorsun ama oyun vesaire çok rahat oynatıyor. Harici bir ekran kartı taktığın zaman ise işmecinin içindeki gpu iptal oluyor
monitör klavye mouse dahil mi
Bütçen 5-5.5kymış. Yeni farkettim. Çak 1660 süperi ve R3 3100 ü yoluna bak hocamİşlemci olarak 9. nesili önermeme sebepin nedir ? Birde bu fiyat bandında amdlisi yok sanırım (hazır için konuşuyorum) tek tek toplamak için beklemem lazım bunun içinde amd den hangisini önerirsin ?
Hayır hiç biri dahil değil
R5 3600İşlemci olarak 9. nesili önermeme sebepin nedir ? Birde bu fiyat bandında amdlisi yok sanırım (hazır için konuşuyorum) tek tek toplamak için beklemem lazım bunun içinde amd den hangisini önerirsin ?
Hayır hiç biri dahil değil
Aynen bu şekilde de çok güzel olurBütçen 5-5.5kymış. Yeni farkettim. Çak 1660 süperi ve R3 3100 ü yoluna bak hocam
3600 alırsa soğutucu da gerek yalnız. Ama yine de güzel sistem. 5500xt yerine 1650super alınmalıR5 3600
5500xt
b450m s2h
ripjaws v 8*2 ram Gayet güzel olur böyle PSU ve kasa konusunda da diğer arkadaşlardan öneri al
Aynen bu şekilde de çok güzel olur
Bir kaç ay idare edip yanına bir T6 Ultra patlatırsa tadından yenmez aslında ben stok soğutucu ile 4.2 ghz'de kullanıyorum aida64'de 85 dereceyi geçmedi. R5 3600'de biostan voltaj düşürünce sıcaklık baya bi düşüyor aslında3600 alırsa soğutucu da gerek yalnız. Ama yine de güzel sistem. 5500xt yerine 1650super alınmalı
T6 gayet güzel olur.Bir kaç ay idare edip yanına bir T6 Ultra patlatırsa tadından yenmez aslında ben stok soğutucu ile 4.2 ghz'de kullanıyorum aida64'de 85 dereceyi geçmedi. R5 3600'de biostan voltaj düşürünce sıcaklık baya bi düşüyor aslında
Ben teknobiyotik in PC toplama sihirbazından 5615 TL ye şöyle topladım
İşlemci ryzen 5 2600x
Ekran kartı gtx1660
ssd kingston 480gb ssd
kasa Dark Raider 500w
ram Adata xpg 2x8 16gb 3000mhz gammix ram
anakart gigabyte b450m-h 3600mhz