Sadece kasa mı?5000-5500 civarı bütçem var oyun oynamak ve müzik yaptığım için topluyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
evet sadece kasa evde lcd tv var monitor olarka onu kullaayi dusunuyorumSadece kasa mı?
hazır kasadan cok toplama birsey yapmak istiyorum200TL daha aşma imkanınız var mı?
Neo 5T10-1650S - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5T10-1650S oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
1 hafta sonra almak istiyorum ürünün 1 gunu kalmis@ChoraX, bu piyasada toplama sistem almak zor, 5500TL'ye toplama olarak 1650'li bir sistem toplamanız bile zor oluyor. Hazır sistem almanız her şekilde çok daha mantıklı.
hocam lcd tv varda monitor olarak kullanmak istiyorum 5ms yaziyor ozelliklerinde gecikme olur mu sizce bilgisayar konusunda yeniyim![]()
Clutch Bronze | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 Ti 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sanırsam tek bu var. 1650 ekran kartı 1050ti lere kıyasla daha iyidir.
Gözle görülür bir değişim olmaz. Piyasayı takip edin, indirim yakalayabilirsiniz.1 hafta sonra almak istiyorum ürünün 1 gunu kalmis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam lcd tv varda monitor olarak kullanmak istiyorum 5ms yaziyor ozelliklerinde gecikme olur mu sizce bilgisayar konusunda yeniyim
çok teşekkür ederim hocamGözle görülür bir değişim olmaz. Piyasayı takip edin, indirim yakalayabilirsiniz.