Neler Yeni

5000 6000 Tl Ders için laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Musa Dursun
Öncelikle laptopu tanıdığım bir ablam alacak oyun vb oynamıyor sadece ders dizi için vb alıyor önerileriniz varsa link olarak atarsanız sevinirim

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
paranın yettiği en yüksek ekran kartlı monster notebook modellerinden birini tercih edebilirsin. 12.1 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
oyun vs oynamıyorsa hafif, ince olması daha önemli bence. Attıgın laptop oyun oynamak üzere yapıldıgı için sogutucusu daha büyük ve dogal olarak laptop hem daha agır hem de daha kalın oluyor.
paranın yettiği en yüksek ekran kartlı monster notebook modellerinden birini tercih edebilirsin. 12.1 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
oyun vs oynamıyorsa hafif, ince olması daha önemli bence. Attıgın laptop oyun oynamak üzere yapıldıgı için sogutucusu daha büyük ve dogal olarak laptop hem daha agır hem de daha kalın oluyor.
tabi öyle ama ders diyince benim aklıma bilgisayar için autocad tarzı programlar geliyor bayağı kolaylık sağlıyor ama dersten kastı programlar değilse estetik ve taşıma kolaylığı daha ağır basar güzel bir işlemci yeterli olur haklısın

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
tabi öyle ama ders diyince benim aklıma bilgisayar için autocad tarzı programlar geliyor bayağı kolaylık sağlıyor ama dersten kastı programlar değilse estetik ve taşıma kolaylığı daha ağır basar güzel bir işlemci yeterli olur haklısın
Dogru o tarz programlar için de biraz feragat etmek gerekebiliyor sen de haklısın.

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
3700U,VEGA 8 laptoplar işinizi görecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom