taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Bütçe
- 6000
Arkadaşlar güncel olarak Razer Blackwidow V3 Tenkeyless kullanıyorum. Klavye çok kaliteli fakat switchler biraz sesli ve RGB effectleri çok gözüme hitap etmiyor daha canlı ve daha dolusu lazım seviyorum görselliği.
Aynı konuyu daha önce açmıştım fakat deneyimli arkadaşlar cevap vermedi. Yardımcı olanlar ise lk75 gk87 pro gibi hazır klavyeler önerdi. Gerçekten bu paraya daha iyisi toplanamaz mı ?
NOT: Asus ROG AZOTH düşündüm 10 numara klavye fakat yazılımı çöp. Bilgisayara Armoury Create kurmak istemiyorum.
Bütçe de problem yok fakat daha önce Custom klavye almadım toplamadım ve kullanmadım. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
-Aradığım özellikler gecikmesiz Wireless olması kablo istemiyorum.
-Malzeme kalitesi
-RGB Kalitesi ( bunun hakkını verecek keycapsler )
-En kaliteli ve sessiz switchlerden olması.
-Varsa ayarlanabilir gif koyulabilir LED Panel göstergesi olması
- %100 veya %85 , TKL ( mmorpg olduğu için tuş skilleri atıyorum ne kadar çok tuş o kadar iyi )
Aynı konuyu daha önce açmıştım fakat deneyimli arkadaşlar cevap vermedi. Yardımcı olanlar ise lk75 gk87 pro gibi hazır klavyeler önerdi. Gerçekten bu paraya daha iyisi toplanamaz mı ?
NOT: Asus ROG AZOTH düşündüm 10 numara klavye fakat yazılımı çöp. Bilgisayara Armoury Create kurmak istemiyorum.
Bütçe de problem yok fakat daha önce Custom klavye almadım toplamadım ve kullanmadım. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
-Aradığım özellikler gecikmesiz Wireless olması kablo istemiyorum.
-Malzeme kalitesi
-RGB Kalitesi ( bunun hakkını verecek keycapsler )
-En kaliteli ve sessiz switchlerden olması.
-Varsa ayarlanabilir gif koyulabilir LED Panel göstergesi olması
- %100 veya %85 , TKL ( mmorpg olduğu için tuş skilleri atıyorum ne kadar çok tuş o kadar iyi )