Neler Yeni

Yardım 5000-6000TL arası Premium Custom Klavye Önerisi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
6000
Arkadaşlar güncel olarak Razer Blackwidow V3 Tenkeyless kullanıyorum. Klavye çok kaliteli fakat switchler biraz sesli ve RGB effectleri çok gözüme hitap etmiyor daha canlı ve daha dolusu lazım seviyorum görselliği.
Aynı konuyu daha önce açmıştım fakat deneyimli arkadaşlar cevap vermedi. Yardımcı olanlar ise lk75 gk87 pro gibi hazır klavyeler önerdi. Gerçekten bu paraya daha iyisi toplanamaz mı ?
NOT: Asus ROG AZOTH düşündüm 10 numara klavye fakat yazılımı çöp. Bilgisayara Armoury Create kurmak istemiyorum.

Bütçe de problem yok fakat daha önce Custom klavye almadım toplamadım ve kullanmadım. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

-Aradığım özellikler gecikmesiz Wireless olması kablo istemiyorum.
-Malzeme kalitesi
-RGB Kalitesi ( bunun hakkını verecek keycapsler )
-En kaliteli ve sessiz switchlerden olması.
-Varsa ayarlanabilir gif koyulabilir LED Panel göstergesi olması
- %100 veya %85 , TKL ( mmorpg olduğu için tuş skilleri atıyorum ne kadar çok tuş o kadar iyi )

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Arkadaşlar güncel olarak Razer Blackwidow V3 Tenkeyless kullanıyorum. Klavye çok kaliteli fakat switchler biraz sesli ve RGB effectleri çok gözüme hitap etmiyor daha canlı ve daha dolusu lazım seviyorum görselliği.
Aynı konuyu daha önce açmıştım fakat deneyimli arkadaşlar cevap vermedi. Yardımcı olanlar ise lk75 gk87 pro gibi hazır klavyeler önerdi. Gerçekten bu paraya daha iyisi toplanamaz mı ?
NOT: Asus ROG AZOTH düşündüm 10 numara klavye fakat yazılımı çöp. Bilgisayara Armoury Create kurmak istemiyorum.

Bütçe de problem yok fakat daha önce Custom klavye almadım toplamadım ve kullanmadım. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

-Aradığım özellikler gecikmesiz Wireless olması kablo istemiyorum.
-Malzeme kalitesi
-RGB Kalitesi ( bunun hakkını verecek keycapsler )
-En kaliteli ve sessiz switchlerden olması.
-Varsa ayarlanabilir gif koyulabilir LED Panel göstergesi olması
- %100 veya %85 , TKL ( mmorpg olduğu için tuş skilleri atıyorum ne kadar çok tuş o kadar iyi )
5100 ₺

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler cevap alamadım süreç içinde bir sürü klavye bakmıştım bunu ilk defa gördüm. Kalitesi nasıldır ? Yazılımı kasası metal veya full aliminyum mudur ? Keycapsleri ışık geçirmiyor o yüzden keycaps değişmesi gerek muhtemelen. Biraz klavye hakkında bilgi verebilir misiniz ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bunda aradığınız nerdeyse her özellik var.

Ekranı yok ama tasarım olarak muazzam ve limited edition.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunda aradığınız nerdeyse her özellik var.

Ekranı yok ama tasarım olarak muazzam ve limited edition.
Hocam öncelikle teşekkürler, 2. attığınız limited edition olan kablolu. Ben wireless tercih ederim. İlk attığınız 3000 bandında bir klavye gerçekten kaliteli midir ? Tekrar klavye değiştirmeyeceğim çünkü ma 6.5k 'ya kadar çıkabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,026
Üyeler
159,871
Son üye
scamierx
Top Bottom