5000 series ready, ANAKART ÖNERİSİ

emirVici

80+
Reaksiyon skoru
7
merhabalar hocam asus b550m-k modelini tercih edebilirsin 3 yıl garantli çift m2 girişli güncel bioslu

merhabalar hocam asus b550m-k modelini tercih edebilirsin 3 yıl garantli çift m2 girişli güncel bioslu

aura sync rgb destekli oldugu ıcın bu modeli seçtim

bununla arasındaki fark 400 tl ama birebir aynı özellikle fakat bu gigabyte olan rev1.5 gelirse büyük sıkıntı cunku hem q flash yok hem rgb uygulamasını desteklemiyor fakat sinerjiden bu linkten baktıgımda bu saygıdım ozellıklerı destekldıgı gozukuyor ve daha ucuz bunu alıcam muhtemelen ne düşünüyorsun ?

Kombolayın gitsin, bu fiyata bulunmaz nimet.

Kombolayın gitsin, bu fiyata bulunmaz nimet.
2100 tl baya uygun geldi ama satıcıyı ilk kez gördüm ve rev1.0 olması sorun olur mu acaba

baya uygun anında alıcam aklımdaki soru ısaretlerı kalkarsa

2100 TL baya uygun geldi ama satıcıyı ilk kez gördüm ve rev1.0 olması sorun olur mu acaba

İnventustan yana hiç bir sıkıntı yaşamazsınız senelerin firmasıdır. Revizyon 1 genelde en iyisi olur diye biliyorum, araştırmakta fayda var ama.

İnventustan yana hiç bir sıkıntı yaşamazsınız senelerin firmasıdır. Revizyon 1 genelde en iyisi olur diye biliyorum, araştırmakta fayda var ama.
biraz araştırma yaptım ve aradaki fark ds3h ve k modeli olmasıymıs. maalsef bu attıgınız k modeli cok uygun olsada rgb fusion destegi yok ve argb ramlerimi cok kötü gösterecek ayarlamama izin vermeyecek

2100 TL baya uygun geldi ama satıcıyı ilk kez gördüm ve rev1.0 olması sorun olur mu acaba

Az once inventustan toplam 5 bin liralik sipariş geçtim aynı anakartı aldım ram ve psu dahil kasa aldım. İçin rahat olsun firma konusunda.

biraz araştırma yaptım ve aradaki fark ds3h ve k modeli olmasıymıs. maalsef bu attıgınız k modeli cok uygun olsada rgb fusion destegi yok ve argb ramlerimi cok kötü gösterecek ayarlamama izin vermeyecek
Siz bilirsiniz hocam, ama kesinlikle işlemcinize hava soğutma alın yanında.

Az once inventustan toplam 5 bin liralik sipariş geçtim aynı anakartı aldım ram ve psu dahil kasa aldım. İçin rahat olsun firma konusunda.
ah şu rgb destegi olsaydı anında alacaktım 2.1k fiyata b550 anakart nedir..
Post automatically merged:

Siz bilirsiniz hocam, ama kesinlikle işlemcinize hava soğutma alın yanında.
evet onu alıcam önce anakartı halletmeye çalışıyorum

Hocam siz genede göz önünde bulundurarak alın, şu an en kötü b550 3500+ başlıyor.

Hala düşünüyorsan hata ediyorsun hiç düşünme bence. Rgb falan hikaye. Resmen bedava ürünü kaçırıyosun. Arkadaşın dediği gibi en kötü b550ler 3k civarı hep

Hala düşünüyorsan hata ediyorsun hiç düşünme bence. Rgb falan hikaye. Resmen bedava ürünü kaçırıyosun. Arkadaşın dediği gibi en kötü b550ler 3k civarı hep
beyaz sistemde özellikle rgb özellikli beyaz ramleri boşa almış olurum kafasına göre rainbow yanar bu daha kötü olur o yüzden istemedim yoksa asla kacırmam cok uygun harbiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,168
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri