Neler Yeni

5000₺ Televizyon Önerisi Olan Var Mı ?!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Bütçe
5000
Merhabalar Ben Aile Evinde Kalan Biriyim Şahsen Ve Evde Uzun Sürelerden Sonra Bizden Ayrılan Bir Tüplü Tv'miz Vardı Ve o Gittikten Sonra İdare Eder Denilebilecek Bir Tv Geldi Fakat Şu Sıralar Biraz Gözüme Eski Gelmeye Başladı Diyebilirim Şahsen Ve Haylicede Bir Yaşlı Artık Emeklilik Vakti Gelmiş Gibi Hissediyorum (En Azından Şu Anki Konumu İçin) Ve Bu Yaz Geçici Bir İşte Çalıştım Ve 1 Mağaşımla Eve Bir Tv Almak İstiyorum Sizce Hangisini Almalıyım ?! Şimdi Diyebilirsiniz 5500₺ Televizyon Alınmaz Bu Ekonomide Falan Ama Çok Ahım Şahım Şeyler İstemiyorum İnternete Kablolu-/-Kablosuz Düzgün Bir Biçimde Bağlansın, Google'da Vsr Gezebilelim İstediğimiz Zaman, Youtube Girebilsin Başka bir şey Olmasına Gerek Yok Zaten Normal Tv İzleneceği Zaman Uydu Alıcısını Takarak İzleyebiliriz (HDMI Bağlantısı İle).. Youtube Okay Artık Bimdeki Tv'lerde Bile Var Fakat Google Ne Alaka Diyebilirsiniz O Kısımda İse Biz Ailecek Oturup Film İzlemeyi Seven Birileriyiz Diyebiliriz; Sürekli Yapmayız Ama En Azından Ayda 1-/-2 Defa Oturup Ortak Bir Film Belirleyip İzliyoruz Denilebilir Ve Bu Esnalarda Ben Koskoca Kasayı Taşımam Gerekiyor Ondan Dolayı. Aklımda Xiaomi'nin Televizyonları Var Ama Bilemedim Fiyat Ve Özellik Araştırması Da Yapmadım Daha Denilebilir Sadece Birazcık Piyasayı Öğrenmek Ve Birazcık Sizlerden Öneri Almak İstedim.
Şimdiden her şey İçin Teşekkürler. İYi Günler.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,994
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,994
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113

no-name

80+ Silver

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışı değil ki?
Amazon Yurt Dışı Olarak Geçiyor; Tabi Nerede Yaşadığına Göre Değişir..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 4K Göndermişsiniz Hep Teşekkürler Fakat 4K İşin İçine Girdi Mi Fiyat Da Artıyor Ayrıca Bana 1080P FHD Görüntü Yeterli Oluyor Zaten Fazlasında Gözüm Yok Yani Ama Yine De Teşekkürler.

Son düzenleme:

no-name

80+ Silver
Amazon Yurt Dışı Olarak Geçiyor; Tabi Nerede Yaşadığına Göre Değişir..

Hocam 4K Göndermişsiniz Hep Teşekkürler Fakat 4K İşin İçine Girdi Mi Fiyat Da Artıyor Ayrıca Bana 1080P FHD Görüntü Yeterli Oluyor Zaten Fazlasında Gözüm Yok Yani Ama Yine De Teşekkürler.
Screenshot_20220906-083709_Amazon Shopping.jpg

Hocam yurtdışı ibaresini nerede gördünüz anlamadım ısrarla söylüyorsunuz amazon.com.tr satıcısı

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Alıntıyı görüntüle
Hocam yurtdışı ibaresini nerede gördünüz anlamadım ısrarla söylüyorsunuz amazon.com.tr satıcısı
Çünkü Tv'yi Aldım Gümrüğe Geldi Ve Gümrükten Geri Döndü Yasal Durumum Yüzünden Malesefkine.

Ve Üstüne Ben Ceza Yedim.

Top Bottom