Reis donanım arşivi instagram hesabını takip et çok güzel ürünler paylaşıyor beğendiğini youtubeden açıp araştırırsın tavsiyem budur ama illada bi öneri yap dersen AOC ips monitörleri gerçekten parasının hakkını verecek ürünlerarkadaşlar merhaba 24 inç ips 1080p monitör arıyorum. Herkes bu bütçedeki çoğu monitörü kötülüyor. Pazaramada olursa aşırı iyi olur işbankası kredi kartlarına 6 taksit var.
arkadaşlar merhaba 24 inç ips 1080p monitör arıyorum. Herkes bu bütçedeki çoğu monitörü kötülüyor. Pazaramada olursa aşırı iyi olur işbankası kredi kartlarına 6 taksit var.
Hocam bu ile 24ge42e'nin farkları nedir? Neye göre karar vermem lazım?![]()
PHILIPS EVNIA 24M2N3200A 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
PHILIPS EVNIA 24M2N3200A 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24M2N3200A ITOPYA'dawww.itopya.com
Pivot ve hoparlör istiyorsan philips alabilirsin, Aoc kullanmadım bilmiyorum ama oda baya iyi gördüğüm kadarıylaHocam bu ile 24ge42e'nin farkları nedir? Neye göre karar vermem lazım?