Neler Yeni

5000 TL altı öğrenci ve alt seviye oyun laptop önerisi

NickyNed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Bircan
arkadaşlar ben lise öğrencisiyim cs go lol valorant rocket league en fazla tomb raider oynayan biriyim.Bu oyunları sıkıntı çıkarmadan oynayabileceğim ve canlı derslere katılmak için de kullanacağım 5000 tl altında laptop öneriniz var mı?(annem öğretmen onun da ders vermesi gerekecek zaman zaman)
işlemcide en kötü r5 veya i5 olarak belirledim kendime çünkü zaten şu an kullandığım laptop i3 2.nesil ve hd graphics 3000 var içinde sonuçta yeni bir laptop alıyorum şuankinden iyi olması şart.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Masaüstü almanı tavsiye ederim da3 gibi mesela

NickyNed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Bircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
ben de isterim masaüstü almak ama monitördü klavyeydi falan ekstra masraf çıkıyor o kadar bütçem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

6000 TL olmuş dolar yerinde durmuyor ki :d
Ben aldığımda 5000 TL idi. :D
Bu video sana fikir verebilir.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben de isterim masaüstü almak ama monitördü klavyeydi falan ekstra masraf çıkıyor o kadar bütçem yok

Ama aynı paraya her şey dahil bir şekilde masaüstünden daha iyi performans alırsın !

NickyNed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Bircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aldığımda 5000 TL idi. :D
Bu video sana fikir verebilir.
asus vivobook x505za yı ben de iki gündür araştıırıyorum Ryzen7 olması çok iyi ama internetten laptop almak konusunda endişelerim var vatan,teknosa,mediamarkt mağazalarında sorguluyorum araştırdığım her ürünü mağazadan alabilecek miyim diye ancak bu ürün hepsinde ya kalmamış ya da sitede yok zaten o yüzden çıkar yol bulamayıp ilk defa bir konuda foruma başvurdum

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa

ekstra masraf çıkarıyor yanlış terim olmuş sanki laptoplarda verdikleri herşeyin parasını fazlasıyla aliyorlar :)

Top Bottom