Neler Yeni

5000 TL Apple Telefon Tavsiyesi

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Maksimum 5000 tl bütçem var o fiyata çok daha iyi androidler alabileceğimi biliyorum fakat ablama alacağız ve kesinlikle iphone istiyor tavsiyeleriniz nedir ? Ben şu anlık en iyi iphone se gördüm fakat aynı fiyatta 7 plus ve 8 de var.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
5000₺ iphone alınmaz, o fiyata çok daha iyi android telefonlar var. iPhone 11 Pro ve üstündeki telefon dışında hiçbir iPhone parasını hak etmiyor. He tabi rezalet pil performansı ve minnacık, düşük çözünürlüklü ekranlar benim bir için sorun değil o zaman SE ya da 11 olabilir.

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5000₺ iphone alınmaz, o fiyata çok daha iyi android telefonlar var. iPhone 11 Pro ve üstündeki telefon dışında hiçbir iPhone parasını hak etmiyor. He tabi rezalet pil performansı ve minnacık, düşük çözünürlüklü ekranlar benim bir için sorun değil o zaman SE ya da 11 olabilir.
Hocam 2 saattir dil döküyorum ikna olmadı senin yorumunu sesli okudum ikna oldu ama şimdiki isteği kamerası iyi olsun ablam için en önemli özellik kamera sonra pil ben mi 9 t önerdim ablama sizin tavsiyeniz nedir ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hocam 2 saattir dil döküyorum ikna olmadı senin yorumunu sesli okudum ikna oldu ama şimdiki isteği kamerası iyi olsun ablam için en önemli özellik kamera sonra pil ben mi 9 t önerdim ablama sizin tavsiyeniz nedir ?
Mİ 10

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Samsung A71 al 1100 lira cebine kalsin

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
xiaominin redmi modellerinin note 7 den itibaren olanlarından herhangi birini alabilirsiniz

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bizzat mi9t kullanıyorum 1 yıldır. Kamerası iyi olsun diyorsa mi9t almasın. Ama çok güzel, ele oturan bir ekran, uzun pil ömrü ayrıca uçtan uca ekran tasarımı ve ekran içi parmak okuyucu, pop-up kamera gibi "son teknoloji" şeyleri seviyorsa mi9t çok iyi olur. Samsung S10 serisi de gayet iyi olur, S10e hariç. Bizzat abim kullanmıştı ve bir yıl bile dayanamayıp satmak zorunda kaldı. Bunun yanında S9 Plus da eski olması dışında iyi bir telefon.

Eğer fotoğraf kalitesi onun için önemli ise en üst düzey Xiaomi dışında Xiaomi almamalı. Evde mi6,mi9t ve poco f2 pro var. Hiçbiri Samsung S10e nin bile fotoğraf kalitesine yaklaşamıyor.
Ekstra olarak artık Google play gibi Google ın hiçbir hizmetini desteklemese bile en iyi fotoğraf çekebilen android telefon markası Huawei telefonlara da bakabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,157
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi
Top Bottom