5000 TL bütçeye manyetik switch klavye önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
3 yıl aradan sonra tekrar FPS oyunlarına döneceğim herşeyi yeni alacağım eski kullandığım Corsair k68 red switch klavyemde tuşlar basılı kalıyordu (bir kere bastığımda 3 4 harf birden yazıyordu) almışken bir kere alıp en iyisini almak istiyorum tercihen %75 kullanmak isterim ama çok büyük bir fark yoksa %60 da idare ederim sorun olmaz şimdiden yanıt verenlere teşekkür ederim iyi forumlar

F tuşları olmayan küçük klavyeler:

F tuşları olan %75 boy klavyeler:

Gameraider marka olan son 2 linkteki klavyenin kalitesinden haberim yok. Marka fason üretim Çin markası diye biliyorum. Kalitesiz olabilir. Piyasada çok fazla kullanıcısı olmadığı için pek değerlendirmesi de yok. Biraz sürpriz yumurta yani. Ne olacağı belli değil. MCHOSE, Epomaker ve AKKO marka klavyeler oldukça kalitelidir üzme ihtimali 0

3 yıl aradan sonra tekrar FPS oyunlarına döneceğim herşeyi yeni alacağım eski kullandığım Corsair k68 red switch klavyemde tuşlar basılı kalıyordu (bir kere bastığımda 3 4 harf birden yazıyordu) almışken bir kere alıp en iyisini almak istiyorum tercihen %75 kullanmak isterim ama çok büyük bir fark yoksa %60 da idare ederim sorun olmaz şimdiden yanıt verenlere teşekkür ederim iyi forumlar
wraith w 75 e bak uygun fiyatla f/p ama çok büyük dersen w 60 a bak

wraith w75 al başka bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,589
Üyeler
190,605
Son üye
hoterim1905
Geri