FatihYetkin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 31
- İsim
- Fatih Yetkin
- Bütçe
- 5000
Merhaba arkadaşlar. 5000 TL gibi bir bütçem var. Hazır bilgisayar almak istemiyorum. Ancak bilgisayar toplamaktan da anlamıyorum. Bana yardım ederseniz memnun olurum.
İnternet sitelerindeki robotları kullanarak belli bir sistem oluşturdum. Ancak mutlaka 5000 TL ye daha iyisi vardır. Bunu öğrenmek için bu konuyu açtım. Yanlış yere açtıysam vs. kusuruma bakmayın.
Bu arada kullanım amacım genel olarak kodlama olacak. Ufak çaplı render ve tabi arada kafa dağıtmak için oyun da oynatsın.
İnternetten oluşturduğum sistem aşağıda:
İnternet sitelerindeki robotları kullanarak belli bir sistem oluşturdum. Ancak mutlaka 5000 TL ye daha iyisi vardır. Bunu öğrenmek için bu konuyu açtım. Yanlış yere açtıysam vs. kusuruma bakmayın.
Bu arada kullanım amacım genel olarak kodlama olacak. Ufak çaplı render ve tabi arada kafa dağıtmak için oyun da oynatsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ürünlere tek tek baktığımda 3.700-4.000 arası tutuyor. Montaj kısmı sıkıntı çıkarır mı? Yoksa araştırılarak kendim yapabilir miyim?Merhaba arkadaşlar. 5000 TL gibi bir bütçem var. Hazır bilgisayar almak istemiyorum. Ancak bilgisayar toplamaktan da anlamıyorum. Bana yardım ederseniz memnun olurum.
Son düzenleme: