Neler Yeni

5000 TL - Sistem Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Fatih Yetkin
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar. 5000 TL gibi bir bütçem var. Hazır bilgisayar almak istemiyorum. Ancak bilgisayar toplamaktan da anlamıyorum. Bana yardım ederseniz memnun olurum.
İnternet sitelerindeki robotları kullanarak belli bir sistem oluşturdum. Ancak mutlaka 5000 TL ye daha iyisi vardır. Bunu öğrenmek için bu konuyu açtım. Yanlış yere açtıysam vs. kusuruma bakmayın.

Bu arada kullanım amacım genel olarak kodlama olacak. Ufak çaplı render ve tabi arada kafa dağıtmak için oyun da oynatsın.

İnternetten oluşturduğum sistem aşağıda:

Sistem.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar. 5000 TL gibi bir bütçem var. Hazır bilgisayar almak istemiyorum. Ancak bilgisayar toplamaktan da anlamıyorum. Bana yardım ederseniz memnun olurum.
İnternet sitelerindeki robotları kullanarak belli bir sistem oluşturdum. Ancak mutlaka 5000 TL ye daha iyisi vardır. Bunu öğrenmek için bu konuyu açtım. Yanlış yere açtıysam vs. kusuruma bakmayın.

Bu arada kullanım amacım genel olarak kodlama olacak. Ufak çaplı render ve tabi arada kafa dağıtmak için oyun da oynatsın.

İnternetten oluşturduğum sistem aşağıda:

Sistem.png
Bu arada ürünlere tek tek baktığımda 3.700-4.000 arası tutuyor. Montaj kısmı sıkıntı çıkarır mı? Yoksa araştırılarak kendim yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
MERT YILDIZ
Instagram
mertyildizvip
kardeşim o ekran kartı seni üzer onun dışında güç kaynağını ve kasayı değiştirmeni öneririm iyi forumlar

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Buradaki 2. Sistemde belleği 16gb yapıp alabilirsiniz

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Fatih Yetkin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dreams

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Eren Öztürk
Montaj kısmı sıkıntı çıkarır mı? İnternetten araştırarak kurulumunu yapabilir miyim?
Bir sürü video var internette herkes onları izleyerek öğreniyor o şekilde yapıyor elbette sen de yapabilirsin ama eğer risk alamam Vs. diyorsan hazır sistem almanı tavsiye ederim.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
5437 TL Ekran kartı indirime girebilir ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,045,811
Üyeler