5000 TL - Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
33
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar. 5000 TL gibi bir bütçem var. Hazır bilgisayar almak istemiyorum. Ancak bilgisayar toplamaktan da anlamıyorum. Bana yardım ederseniz memnun olurum.
İnternet sitelerindeki robotları kullanarak belli bir sistem oluşturdum. Ancak mutlaka 5000 TL ye daha iyisi vardır. Bunu öğrenmek için bu konuyu açtım. Yanlış yere açtıysam vs. kusuruma bakmayın.

Bu arada kullanım amacım genel olarak kodlama olacak. Ufak çaplı render ve tabi arada kafa dağıtmak için oyun da oynatsın.

İnternetten oluşturduğum sistem aşağıda:

Sistem.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar. 5000 TL gibi bir bütçem var. Hazır bilgisayar almak istemiyorum. Ancak bilgisayar toplamaktan da anlamıyorum. Bana yardım ederseniz memnun olurum.
İnternet sitelerindeki robotları kullanarak belli bir sistem oluşturdum. Ancak mutlaka 5000 TL ye daha iyisi vardır. Bunu öğrenmek için bu konuyu açtım. Yanlış yere açtıysam vs. kusuruma bakmayın.

Bu arada kullanım amacım genel olarak kodlama olacak. Ufak çaplı render ve tabi arada kafa dağıtmak için oyun da oynatsın.

İnternetten oluşturduğum sistem aşağıda:

Sistem.png
Bu arada ürünlere tek tek baktığımda 3.700-4.000 arası tutuyor. Montaj kısmı sıkıntı çıkarır mı? Yoksa araştırılarak kendim yapabilir miyim?

Son düzenleme:
kardeşim o ekran kartı seni üzer onun dışında güç kaynağını ve kasayı değiştirmeni öneririm iyi forumlar

Buradaki 2. Sistemde belleği 16gb yapıp alabilirsiniz

Son düzenleme:
Montaj kısmı sıkıntı çıkarır mı? İnternetten araştırarak kurulumunu yapabilir miyim?
Bir sürü video var internette herkes onları izleyerek öğreniyor o şekilde yapıyor elbette sen de yapabilirsin ama eğer risk alamam Vs. diyorsan hazır sistem almanı tavsiye ederim.

5437 TL Ekran kartı indirime girebilir ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,493
Üyeler
183,844
Son üye
nemesis060
Geri