5k bütçe için en doğru karar derimMerhabalar 5000 TL ye telefon alacağım. Önceliklerim batarya ekran kamera. Şu an aklımda M52 var ne dersiniz ?
poco x3 pro yu önermeyi bırakın arkadaşın istekleri batarya, ekran, kamera belki bataryada tamam ama ekran ve kamera da rakiplerine göre kötü bir telefon özellikle samsung a görePoco X3 Pro derim istediğin şeyleri çok iyi olmasa da rahatlıkla yerine getireceğini düşünüyorum, ayrıca baya güçlü oyun falan da oynayabilirsiniz.
Eğer oyun deridiniz yoksa oynamayı da düşünmüyorsanız daha iyi kamera, ekran, Batarya performansı olan telefonlar arayabilirsiniz o konuda forum üyelerimiz yardımcı olur umarım
Yine de her halükarda Poco X3 Pro'nun yeterli olcağını düşünüyorum.
arkadaş zaten m52 yi sormuş a52 değilSamsung A52de kasa yamulma sorunu yaşayan sayısı çok fazla. Bence A53'ü bekle ya da M52 modeline bakmanızı öneririm.
NOT: iki modeli de kullanmadım ama a52 kullanan tanıdıklarım var ve kasası cidden yamuluyor.
benim hatam aynı anda 2 sekmede başka konulara cevap veriyordum cevaplar karışmış. Uyardığın için teşekkürlerarkadaş zaten m52 yi sormuş a52 değil