Neler Yeni

5000 TL Telefon Önerisi

engin0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Engin Aytaç
Bütçe
5000
Merhabalar 5000 tl ye telefon alacağım. Önceliklerim batarya ekran kamera. Şu an aklımda M52 var ne dersiniz ?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Poco X3 Pro derim istediğin şeyleri çok iyi olmasa da rahatlıkla yerine getireceğini düşünüyorum, ayrıca baya güçlü oyun falan da oynayabilirsiniz.
Eğer oyun deridiniz yoksa oynamayı da düşünmüyorsanız daha iyi kamera, ekran, Batarya performansı olan telefonlar arayabilirsiniz o konuda forum üyelerimiz yardımcı olur umarım

Yine de her halükarda Poco X3 Pro'nun yeterli olcağını düşünüyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
Poco X3 Pro derim istediğin şeyleri çok iyi olmasa da rahatlıkla yerine getireceğini düşünüyorum, ayrıca baya güçlü oyun falan da oynayabilirsiniz.
Eğer oyun deridiniz yoksa oynamayı da düşünmüyorsanız daha iyi kamera, ekran, Batarya performansı olan telefonlar arayabilirsiniz o konuda forum üyelerimiz yardımcı olur umarım

Yine de her halükarda Poco X3 Pro'nun yeterli olcağını düşünüyorum.
poco x3 pro yu önermeyi bırakın arkadaşın istekleri batarya, ekran, kamera belki bataryada tamam ama ekran ve kamera da rakiplerine göre kötü bir telefon özellikle samsung a göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

o fiyatta iyi bir karar m52 alınabilir

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
Samsung A52de kasa yamulma sorunu yaşayan sayısı çok fazla. Bence A53'ü bekle ya da M52 modeline bakmanızı öneririm.
NOT: iki modeli de kullanmadım ama a52 kullanan tanıdıklarım var ve kasası cidden yamuluyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Samsung A52de kasa yamulma sorunu yaşayan sayısı çok fazla. Bence A53'ü bekle ya da M52 modeline bakmanızı öneririm.
NOT: iki modeli de kullanmadım ama a52 kullanan tanıdıklarım var ve kasası cidden yamuluyor.
arkadaş zaten m52 yi sormuş a52 değil

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Butce cikabilirsen s20 fe snapdragonda alabilirsin aradiklarinin hepsi var batarya iyi islemci iyi arayuz iyi kamera zaten iyi ekran desen super amoled guncellemeleri takmazsan yeni cikan androidlerde bile 3 yil guncelleme onemsiz dersen bu telefonun rahat bi 5 6 yil goturur islemcisi filanda guncel sayilir 120 hz ekran v.s de var kullanmadim ama guzel yani bakabilirsin

Top Bottom