oguzhanaak
80+
Dahası
telefon öneriniz
Blackshark ve rog phone bakmanı öneririm üst model ikinci eller bir alt model fiyatına bulunabiliyor ama batarya durumuna bakıp alınız ikinci el alacaksanıztelefon öneriniz
Blackshark ve rog phone bakmanı öneririm üst model ikinci eller bir alt model fiyatına bulunabiliyor ama batarya durumuna bakıp alınız ikinci el alacaksanıztamam
tamamdır bakıyorumBlackshark ve rog phone bakmanı öneririm üst model ikinci eller bir alt model fiyatına bulunabiliyor ama batarya durumuna bakıp alınız ikinci el alacaksanız
bu da güzel bir seçenekS20 Fan Edition öneririm. Mi10T’den daha iyi bir telefon.
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB (SM-G780F/DS) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 FE SM-G780F/DS detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
vay be 6500 liradan düşmüş neden düştü acabaS20 Fan Edition öneririm. Mi10T’den daha iyi bir telefon.
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB (SM-G780F/DS) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 FE SM-G780F/DS detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Her android telefon gibi, bu da düştü.vay be 6500 liradan düşmüş neden düştü acaba
bende anlamadım ama karar vermeden araştırmak lazm kullanan varsa yazsınvay be 6500 liradan düşmüş neden düştü acaba
Her android telefon gibi, bu da düştü.
bende anlamadım ama karar vermeden araştırmak lazm kullanan varsa yazsın
honoriPHONE SE veya x10 alınır mı?
honor x10 muiPHONE SE veya x10 alınır mı?
SE alınmaz. Çünkü oyun oynayacak arkadaş. Oyun için çok küçük bir ekran ve bataryaya sahip. x10’u ise bilmiyorum.iPHONE SE veya x10 alınır mı?