oguzhanaak
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce kullandınız mıS20 serisi bakın, FE olabilir.
daha önce kullandınız mıS20 serisi bakın, FE olabilir.
Hayır ama çok Samsung kullandım.daha önce kullandınız mı
ben iphone kullanıyorum da oyun konusun da hiç memnun değilim ekran kalitesi çok iyi ama oyun da fayda etmıyoHayır ama çok Samsung kullandım.
Yani aslında Iphone sevdası diye bir şey var, Iphone fiyatına çok çok performanslı Android'ler alınabiliyor.ben iphone kullanıyorum da oyun konusun da hiç memnun değilim ekran kalitesi çok iyi ama oyun da fayda etmıyo
iphone x demek istemişitm.SE alınmaz. Çünkü oyun oynayacak arkadaş. Oyun için çok küçük bir ekran ve bataryaya sahip. x10’u ise bilmiyorum.
aynen öyle malesef yani grafik video edit olsun grafik tasarım olsun intro android de daha iyi oldugunu dusunuyorum bendeYani aslında Iphone sevdası diye bir şey var, Iphone fiyatına çok çok performanslı Android'ler alınabiliyor.
Ben 2.el telefon önermiyorum ya. O paraya sıfır X de bulunabilir mi onu da bilmiyorum.iphone x demek istemişitm.
Ben 2.el telefon önermiyorum ya. O paraya sıfır X de bulunabilir mi onu da bilsa
Ben 2.el telefon önermiyorum ya. O paraya sıfır X de bulunabilir mi onu da bilmiyorum.
sahibinden de var bir kaç tane ama pil ömrü muhtelemelen %95 altıdır
bence de sıfırı daha makbulAlınmaz ya 2.el telefon. Hele 5000 TL bütçede.