Neler Yeni

5000 TL ye kadar telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhittin Yıldız
Bütçe
5000
Oyun ön planda değil genelde dizi film izlerim ve sosyal medyada kullanırım günü çıkarması önemli.Kameraya önem veriyorum 5g pek önemli değil ama olursa iyi olur şimdiden teşekkürler

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Nachi

80+ Platinum
Hocam bence arayüz, yazılım, güncelleme, ekran açısından bu bütçede Samsung alması daha iyi. Ben xioami arayüzünü sevmiyorum.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Hocam bence arayüz, yazılım, güncelleme, ekran açısından bu bütçede Samsung alması daha iyi. Ben xioami arayüzünü sevmiyorum.
Arayüz kişiye ve zevke göre değişir.
Ayrıca güncellemeden önce kaçırdığın bir şey var,arada çok ciddi anlamda donanım ve performans farkı var.
Zaten android telefonlar,İphone gibi güncelleme gelmediğinde sorun yaratacak bir telefon değil ve Mi serisi telefonlar güncelleme ve stabilite açısından genel anlamda iyidir.

Nachi

80+ Platinum
Arayüz kişiye ve zevke göre değişir.
Ayrıca güncellemeden önce kaçırdığın bir şey var,arada çok ciddi anlamda donanım ve performans farkı var.
Zaten android telefonlar,İphone gibi güncelleme gelmediğinde sorun yaratacak bir telefon değil ve Mi serisi telefonlar güncelleme ve stabilite açısından genel anlamda iyidir.
Biliyorum ben de sevmediğimi söyledim. Ama oyun odakli değil diyor. Kamera ekran odaklı bakılmalı. Amaç böyle.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence de.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Biliyorum ben de sevmediğimi söyledim. Ama oyun odakli değil diyor. Kamera ekran odaklı bakılmalı. Amaç böyle.
Performansı oyun için demedim ki zaten, performans genel olarak önemli.
Günlük kullanım,oyun vs farketmez.
Ayrıca kamera konusunda da Mi 10T'yi gayet iyi buluyorum,ekran konusunda ise biraz geride ama akıcılık olarak daha iyi.

Top Bottom