GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,068
Evet o dogru.S22 de batarya ömrü ile sıkıntılı olduğunu görmüştüm.
Evet o dogru.S22 de batarya ömrü ile sıkıntılı olduğunu görmüştüm.
Evet fps farkı baya olur x6 pro daha güçlüPeki hocam a55 ve x6 pro nun arasında örneğin Pubg vb. oyunlarda nasıl bi fps değişikliği görürüz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
s21 FE var hocam 17,5k ya
note 8 pro en düşük segment bir telefon değildi zamanında ve ayrıca 2 defa para verip pek bir ömrünü göremeyince nasıl güvenip almamı bekliyorsun ?
S22 cok daha iyi hocam bilginiz olsun a serisine bulasmak pek mantikli degilhocam A55 alınır mı o zaman 16,5k ya alacağım da
not 8 o zamanda kötüydüPeki hocam a55 ve x6 pro nun arasında örneğin Pubg vb. oyunlarda nasıl bi fps değişikliği görürüz?
s21 FE var hocam 17,5k ya
note 8 pro en düşük segment bir telefon değildi zamanında ve ayrıca 2 defa para verip pek bir ömrünü göremeyince nasıl güvenip almamı bekliyorsun ?
mesela müzik uygulaması ngiriyon ayarlara kapatıyon bida çıkmıyorX6 pro ve çoğu Redmi cihazında kendi sistem uygulamasında reklam çıkıyormuş doğrumu hocam
Hocam aralarında 1/4 lik fiyat farkı var haksızlık olur.a55 güzel evet fakat, ekran parlaklığı az gibi geldi bir de kamerasında renkler canlı değil, s23 fe ile arasında kaldım, s23 fe az kurcaladım telefon hemen ısındı, direkt eledim
s23 fe fiyatı bütçeyi çok geçiyora55 güzel evet fakat, ekran parlaklığı az gibi geldi bir de kamerasında renkler canlı değil, s23 fe ile arasında kaldım, s23 fe az kurcaladım telefon hemen ısındı, direkt eledim
Hocam bu x6 pro üzermi yani bi 5 sene sonra yine kullanır mıyım uzun ömürlü olur muHocam aralarında 1/4 lik fiyat farkı var haksızlık olur.
x6 pro nun malzeme kalitesi bi tık kötü diye biliyorum hani bükmeye çalışsanız bükülür.s23 fe fiyatı bütçeyi çok geçiyor
Hocam bu x6 pro üzermi yani bi 5 sene sonra yine kullanır mıyım uzun ömürlü olur mu
malzeme kalitesi nasıldır mesela
Reklamlar kapatilabiliyor, azcık uğraştırır. 2-3 ayar yenilemek gerekiyor. Ama dediğim gibi kapatılabilir.X6 pro ve çoğu Redmi cihazında kendi sistem uygulamasında reklam çıkıyormuş doğrumu hocam
Ama alıcaksanız tabii ki poco alın, redmilerde bazen kronik sorun olabiliyor.Reklamlar kapatilabiliyor, azcık uğraştırır. 2-3 ayar yenilemek gerekiyor. Ama dediğim gibi kapatılabilir.
peki x6 pro 4-6 yıl sonra kasma donma vb. söz konusu olurmu uzun kullanımda önemli benim içinReklamlar kapatilabiliyor, azcık uğraştırır. 2-3 ayar yenilemek gerekiyor. Ama dediğim gibi kapatılabilir.
Ama alıcaksanız tabii ki poco alın, redmilerde bazen kronik sorun olabiliyor.