Çözüldü✓ 5000 TL'ye bu ikinci el sistem alınır mı?

eleys1on

80+
Reaksiyon skoru
4
1000049921.webp

Arkadaşlar 8 yaşında yakın bi abinin çocuğuna bakıyoruz nasıl bilgisayar yardımcı olursanız sevinirim

Bu zamanda böyle düşük sistem almaktansa bir süre daha para biriktirip geleceğe yatırım olacak bi kasa almanı öneririm.

Bu zamanda böyle düşük sistem almaktansa bir süre daha para biriktirip geleceğe yatırım olacak bi kasa almanı öneririm.
Kral abinin bütçe bu civarlarda yoksa bende dedim abi bakalım yeni sistemlere ama bütçesi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynatır ama kesinlikle bu parasına değmez
Çok sağol knka indirim falan isticez mecbur bakalım keşke bütçe olsaydıda iyi bilgisayar alabilseydi çocuğuna

reis ekran kartsız şu sistemi alıp üstüne bir de şu ekran kartına al

Kral abinin bütçe bu civarlarda yoksa bende dedim abi bakalım yeni sistemlere ama bütçesi yok

Çok sağol knka indirim falan isticez mecbur bakalım keşke bütçe olsaydıda iyi bilgisayar alabilseydi çocuğuna

Bu sistem daha mı iyi olur kral uğraşmışsın bakıp teşekkür ederim ilgine
benim gösterdiğim 2gb olan versiyonu ama evet,daha iyi

1762365669846.webp

1762365669846.webp
şimdi usta
o gösterdiğin pc nin ram'i ve depolaması çok daha fazla

benim gösterdiğim pc nin ise ekran ve işlemcisi daha güçlü sadece gta5 amaçlı ise bu daha mantıklı olur

eski ddr3 sistemlerde normalde bitti ben şuan ikinci ddr3 sistem toplamam normalde topluyor olsam,FX serisi kronik sorunlu olduğunu duymuştum anlık çökmeler vs ikinci el ddr3 de intel daha cazip

Alıntıyı görüntüle

şimdi usta
o gösterdiğin pc nin ram'i ve depolaması çok daha fazla

benim gösterdiğim pc nin ise ekran ve işlemcisi daha güçlü sadece gta5 amaçlı ise bu daha mantıklı olur

eski ddr3 sistemlerde normalde bitti ben şuan ikinci ddr3 sistem toplamam normalde topluyor olsam,FX serisi kronik sorunlu olduğunu duymuştum anlık çökmeler vs ikinci el ddr3 de intel daha cazip
Tamam kral dediğini alayım birleştireyim o zaman eline koluna sağlık teşekkür ederim zahmet verdim sanada

Geri