Maalesef sadece çorlu içi sadece çocuk gta5 oynamak istiyor düşük ayarlarda oynatır mı bu sistemkardeşim istanbuldan alman gibi bir imkanın var mı ona göre önerebilirim
oynatır ama kesinlikle bu parasına değmezMaalesef çorlu
Maalesef sadece çorlu içi sadece çocuk gta5 oynamak istiyor düşük ayarlarda oynatır mı bu sistem
Kral abinin bütçe bu civarlarda yoksa bende dedim abi bakalım yeni sistemlere ama bütçesi yokBu zamanda böyle düşük sistem almaktansa bir süre daha para biriktirip geleceğe yatırım olacak bi kasa almanı öneririm.
Çok sağol knka indirim falan isticez mecbur bakalım keşke bütçe olsaydıda iyi bilgisayar alabilseydi çocuğunaoynatır ama kesinlikle bu parasına değmez
Kral abinin bütçe bu civarlarda yoksa bende dedim abi bakalım yeni sistemlere ama bütçesi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok sağol knka indirim falan isticez mecbur bakalım keşke bütçe olsaydıda iyi bilgisayar alabilseydi çocuğuna
Bu sistem daha mı iyi olur kral uğraşmışsın bakıp teşekkür ederim ilginereis ekran kartsız şu sistemi alıp üstüne bir de şu ekran kartına al
benim gösterdiğim 2gb olan versiyonu ama evet,daha iyiBu sistem daha mı iyi olur kral uğraşmışsın bakıp teşekkür ederim ilgine
şimdi ustabenim gösterdiğim 2gb olan versiyonu ama evet,daha iyi
![]()
Tamam kral dediğini alayım birleştireyim o zaman eline koluna sağlık teşekkür ederim zahmet verdim sanadabenim gösterdiğim 2gb olan versiyonu ama evet,daha iyi
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi usta
o gösterdiğin pc nin ram'i ve depolaması çok daha fazla
benim gösterdiğim pc nin ise ekran ve işlemcisi daha güçlü sadece gta5 amaçlı ise bu daha mantıklı olur
eski ddr3 sistemlerde normalde bitti ben şuan ikinci ddr3 sistem toplamam normalde topluyor olsam,FX serisi kronik sorunlu olduğunu duymuştum anlık çökmeler vs ikinci el ddr3 de intel daha cazip