Agalar iyi hoş monitör en az 2k olsun diyorsunuz da ben bu monitörü şimdilik alıcam ilerde elime para geçince daha düzgününü alıcam sabahtan beri monitör diye tutturdunuz bunun yerine kasa ve psu önerseydiniz veya total bir sistem önerseydiniz konu kapanmıştı
Agalar iyi hoş monitör en az 2k olsun diyorsunuz da ben bu monitörü şimdilik alıcam ilerde elime para geçince daha düzgününü alıcam sabahtan beri monitör diye tutturdunuz bunun yerine kasa ve psu önerseydiniz veya total bir sistem önerseydiniz konu kapanmıştı
Bana toplanır deme varsa benim parama uygun bi sistem linki ile at bende değerlendirip ona göre alıyım param boşa gitmesin
En ucuz Corsair iCUE 4000X CC-9011205-WW RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 4000X CC-9011205-WW RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.876,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Antec DF600 Flux RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Antec DF600 Flux RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kasalar arasındaki fiyat farkı markadan ve biraz da kaliteden kaynaklı bence.İkisi de güzel, ama bence beğendiğiniz modelleri seçip konu açın ve sorun hangisi iyi diye.Bazen atılan kasalar alacak kişilerin hoşuna gitmeyebiliyor.
Tek yapmanız gereken,Google arama kısmına "Akakçe kasa" yazmak.Ardindan filtre bölümünden fiyatı filtreleyin ve sıralamayı "yüksekten düşüğe" şeklinde ayarlayın.Begendiginiz modelleri kaydedin ve foruma sorun.