Neler Yeni

Çözüldü✓ 50000TL ile bilgisayar topluyorum kasa ve PSU önerir misiniz?

Marsh24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ceyhan Furkan Tatlıcı
Agalar iyi hoş monitör en az 2k olsun diyorsunuz da ben bu monitörü şimdilik alıcam ilerde elime para geçince daha düzgününü alıcam sabahtan beri monitör diye tutturdunuz bunun yerine kasa ve psu önerseydiniz veya total bir sistem önerseydiniz konu kapanmıştı
Bu sisteme 1080p mi?
Uzay sistem kurarım yine de en az 2k monitör alırım
o paraya 4080 bile toplanir vatan gece indirimlerini bekle ayrica FHD monitorle 4070 ti kullanilmamali...
Bana toplanır deme varsa benim parama uygun bi sistem linki ile at bende değerlendirip ona göre alıyım param boşa gitmesin

whisper snow

80+ Silver
Agalar iyi hoş monitör en az 2k olsun diyorsunuz da ben bu monitörü şimdilik alıcam ilerde elime para geçince daha düzgününü alıcam sabahtan beri monitör diye tutturdunuz bunun yerine kasa ve psu önerseydiniz veya total bir sistem önerseydiniz konu kapanmıştı

Bana toplanır deme varsa benim parama uygun bi sistem linki ile at bende değerlendirip ona göre alıyım param boşa gitmesin
Kardes boyle konusmaya devam edersen sana baska seyler atacam haberin olsun
yok sana link mink baskalari toplasin

Marsh24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ceyhan Furkan Tatlıcı
Kardes boyle konusmaya devam edersen sana baska seyler atacam haberin olsun
yok sana link mink baskalari toplasin
4080 e pc toplarım o fiyata demek yardımcı olmuyor zaten, yardımcı olmayacaksan niye konuda boş cevap veriyorsun

whisper snow

80+ Silver
4080 e pc toplarım o fiyata demek yardımcı olmuyor zaten, yardımcı olmayacaksan niye konuda boş cevap veriyorsun
Ben orda dedim ki gece indirimlerini beklersen 4080 li bir pc topluycam. sen bosa atar yapiyosun kardesim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica millet senin iyiligin icin 2k monitor oneriyor. R5 7600 + RTX 4070 ti alacaksin sonra 1080p de darbogaz olacak hayvan gibi.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Haa hocam sonra alacaksan idarelik kullanabilirsin 1080p
Kasa-psu için bütçe 5k idi değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasalar arasındaki fiyat farkı markadan ve biraz da kaliteden kaynaklı bence.İkisi de güzel, ama bence beğendiğiniz modelleri seçip konu açın ve sorun hangisi iyi diye.Bazen atılan kasalar alacak kişilerin hoşuna gitmeyebiliyor.

Tek yapmanız gereken,Google arama kısmına "Akakçe kasa" yazmak.Ardindan filtre bölümünden fiyatı filtreleyin ve sıralamayı "yüksekten düşüğe" şeklinde ayarlayın.Begendiginiz modelleri kaydedin ve foruma sorun.

Son düzenleme:
Top Bottom