Neler Yeni

Yardım 5000'E KADAR SIFIR TELEFON ÖNERİSİ F/P

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
Bütçe
5000
Hepinize merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için telefon araştırması yapıyorum onun aklında Oppo vardı ben de Omix'i gördüm f/p açısından iyi geldi ama size de sormak istedim 5000 liraya kadar özellikle akıcı arayüz, uygulama ve telefon performansı öncelik olmak üzere f/p telefonu ne önerirsiniz?
IMG-20230224-WA0014.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar - Youtube Kanallarının Toplama PC Tavsiyeleri
Kaçak telefon düşünür isen note 11 pro tavsiye ederim hocam

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Hepinize merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için telefon araştırması yapıyorum onun aklında Oppo vardı ben de Omix'i gördüm f/p açısından iyi geldi ama size de sormak istedim 5000 liraya kadar özellikle akıcı arayüz, uygulama ve telefon performansı öncelik olmak üzere f/p telefonu ne önerirsiniz? Alıntıyı görüntüle
Oppo a16 berbat bir cihaz Redmi 9T Veya Poco M3

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Deniz Bey
İkinci el Mi 6 alsın hâlâ canavar gibi

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Hepinize merhaba arkadaşlar bir arkadaşım için telefon araştırması yapıyorum onun aklında Oppo vardı ben de Omix'i gördüm f/p açısından iyi geldi ama size de sormak istedim 5000 liraya kadar özellikle akıcı arayüz, uygulama ve telefon performansı öncelik olmak üzere f/p telefonu ne önerirsiniz? Alıntıyı görüntüle
Valla koronanın başından beri kaçak redmi note 8 kullanıyorum (1500 civarına almıştım) halada canavar gibi çalışıyo sadece bjr kere benden kaynaklı soketi değiştim fiyatida senin bütcenden hala aşsagisindadir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla koronanın başından beri kaçak redmi note 8 kullanıyorum (1500 civarına almıştım) halada canavar gibi çalışıyo sadece bjr kere benden kaynaklı soketi değiştim fiyatida senin bütcenden hala aşsagisindadir diye düşünüyorum
Ama alırkern sağlam bir yerden al

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Hocam ikinci el oneplus 7 7t 7 pro bulabilirsen alabilirsin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,534
İsim
uwu
2. el not10t alpubg sabit 90fps her oyunu açar eski tel varsa imei attır sıfır olarak m12 64gb ye bakabilirsin ama pubg gibi oyunlar 35/40 fps

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Hocam redmi note 9 daha iyi midir bunlardan? Yoksa hiç listeye bile almaz mısınız
Hocam Note 9 Da güzel ancak oyun konusunda Note 9 Biraz daha iyi ikinci el bulabilirsen Note 10S Bak bence hocam az kullanılmış

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Cihangir

80+ Gold
omix alırsan kutudan kablosuz kulaklık çıkıyor

Top Bottom