5000TL 750-850W Psu Onerisi

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Bütçe
5000
Hayirli aksamlar simdi ben psularda cok paranoyagim tek tuk markalara guveniyom onlar da fp degiller gibi guvenilirlik konusunda neye guvencem bilmiyom sonucta sistemin kalbi bu elektrik pompaliyor.
Bana full moduler 750 veya 850W psu gerek daha fazlasina gerek yok

Hayirli aksamlar simdi ben psularda cok paranoyagim tek tuk markalara guveniyom onlar da fp degiller gibi guvenilirlik konusunda neye guvencem bilmiyom sonucta sistemin kalbi bu elektrik pompaliyor.
Bana full moduler 750 veya 850W psu gerek daha fazlasina gerek yok

Bu modele bakabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Biraz daha üstünde enermax 1200w var. O kadara gerek yok derseniz gerek yok yükseltmeye.
Onu ben de gördüm de enermax markasını hiç duymamıştım o yüzden hiç düşünmedim başka da yok galiba

Onu ben de gördüm de enermax markasını hiç duymamıştım o yüzden hiç düşünmedim başka da yok galiba
Cratos modelini ureten sirket ile D.F.X modellerini ureten sirket aynı. Hatta PCB tasarımlarıda aynı. Bileşen farkı var. Başka neredeyse yok.

Cratos modelini ureten sirket ile D.F.X modellerini ureten sirket aynı. Hatta PCB tasarımlarıda aynı. Bileşen farkı var. Başka neredeyse yok.
Peki hocam enermax yerine fsp vita nasıl olur? 1200w bana çok hereksiz fazla gelir çünkü upgrade yapsam bile fazla kalır voltaj yerine kalite gibi bir seçim var mı aralarında?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,864
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri