Sistemin için nastolojik bir oyun önerebilirim mario gibi 5k ya her şey dahil adam akıllı pc toplayamazsın. SAYGILARIMLA !Arkadaslar 5k butcem var monitor, klavye , kulaklik, hoparlor,mouse, wifi adaptoru dahil bir sistem ariyorum sizce ne almaliyim
Pollux 3AD | Game GarajSistemin için nastolojik bir oyun önerebilirim mario gibi 5k ya her şey dahil adam akıllı PC toplayamazsın. SAYGILARIMLA !
Yazılışını unuttumnostaljik demek istedin sanırım![]()
Yetmedimi, yanlış bilgilerin ?Sistemin için nastolojik bir oyun önerebilirim mario gibi 5k ya her şey dahil adam akıllı PC toplayamazsın. SAYGILARIMLA !
.d da rx 570 4k dan aşağı yok sanıodumPollux 3AD | Game Garaj
Alıntıyı görüntüle
Bu olmaz mı ? geriye kalan 1000 TL ye 700 TL sine monitör alsa 300 TL ye klavye mouse kulaklık alınabilir ama sonra ram eklerse ve 16 gb yaparsa güzel olur bence
SSD yok ?Pollux 3AD | Game Garaj
Alıntıyı görüntüle
Bu olmaz mı ? geriye kalan 1000 TL ye 700 TL sine monitör alsa 300 TL ye klavye mouse kulaklık alınabilir ama sonra ram eklerse ve 16 gb yaparsa güzel olur bence
Demeyi unuttumSSD yok ?
Rx 570 ve 75hz monitör bana göre adam akıllı değil . SaygılarlaYetmedimi, yanlış bilgilerin ?
Senin verdiğin bilgiler ?Yetmedimi, yanlış bilgilerin ?
İlk önce düzgün konuşurmusun ?, saygılı olmak birinci kural.Rx 570 ve 75hz monitör bana göre adam akıllı değil . Saygılarla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin verdiğin bilgiler ?
Çok mu doğru sal lan beni
Kusura bakma özür dilerim yalnışım oldusa ama nefrer ediyorum kışkırtan kitledenİlk önce düzgün konuşurmusun ?, saygılı olmak birinci kural.
75 hz monitör diğer ekipmanlarda toplam 1k1tkutsa belki bi ihtimal 4 k ya 1650 super li bişey bulabilirisnArkadaslar 5k butcem var monitor, klavye , kulaklik, hoparlor,mouse, wifi adaptoru dahil bir sistem ariyorum sizce ne almaliyim