5000TL Klavye önerisi

Renas

80+
Reaksiyon skoru
62
Numpadi ve ses tekerleği bulunan bir klavye arıyorum wireless olması şart değil. Tavsiyelerinizi bekliyırum teşekkürler.

Custom klavye hakkında hiçbir fikrim yok. Nasıl oluyor o iş?
Şöyle düşün hissiyatına kadar senin özelleştirebildiğin klavye. Basım hissiyatını kendine göre seçip zevkine göre temalandırabilirsin. Emin ol markalara marka diye o kadar çok para veriyoruz şahsımca

İnanılmaz bir ürün.

F/P olarak da bunu öneririm (aslında çok da f/p ihtiyacınız yok sanki ama neyse)

Şöyle düşün hissiyatına kadar senin özelleştirebildiğin klavye. Basım hissiyatını kendine göre seçip zevkine göre temalandırabilirsin. Emin ol markalara marka diye o kadar çok para veriyoruz şahsımca
Hocam uğraştırıcı bir işe benziyor sanırım. Markalara para baymak konusunda çok haklısınız bende hiç memnun değilim bu durumdan fakat uğraşmak istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnanılmaz bir ürün.

F/P olarak da bunu öneririm (aslında çok da f/p ihtiyacınız yok sanki ama neyse)
Barış hocam öncelikle büyük hayranınız olduğumu belirterek başlamak isterim. Attığınız klavyeler gayet güzel görünüyor fakat küçük bir klavye istemiyorum numpad takımı benim için önemli, attıklarınızda numpad yok.

Hocam uğraştırıcı bir işe benziyor sanırım. Markalara para baymak konusunda çok haklısınız bende hiç memnun değilim bu durumdan fakat uğraşmak istemiyorum.
hocam uğraştırıcı bir şey değil kendim bile uğraşıyorum yardımcı olurum max 2 gün sürer

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Barış hocam öncelikle büyük hayranınız olduğumu belirterek başlamak isterim. Attığınız klavyeler gayet güzel görünüyor fakat küçük bir klavye istemiyorum numpad takımı benim için önemli, attıklarınızda numpad yok.
Hocam numpad çok gerekli değil valla ne yalan söyleyeyim. Sadece yer israfı. Ama illa isterseniz şöyle ürünler önerebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,600
Üyeler
186,913
Son üye
izzetcanguner
Geri