pişman olmak istemiyorum.
İndirimden alıp daha karşıya getiriyim yani ? Ama pek teknik bilgim olmadığı için sıkıntı çıkar diye tereddütlerim.Hazır sistem yerine parça parça almaya odaklan.
Cuma günü Gaming Gecesinde bazı ürünler yalandan, bazıları gerçekten indirimli oluyor.
Hafta sonları da başka sitelerde indirimler var.
Bileşenleri zamana yay, öyle topla.
Kardeşim incehesapta bı ürün geldiği zaman 17de ürünleri göstermeye başlıyorlar 19da hepsi gözüküyor gidersin orda güzelce fiyatlara bakarsın harbi indirim olan şeyleri sanada uygunsa alırsın@White Ravens bende ayrı ayrı kendim toplamanın mantıklı olduğunu düşünüyorum artık. Her şey güzel olsa ekran kartı sorunlu oluyor. Ekran kartı rog strrix olsa işlemci düşük kalıyor. Hepsini geçtim. SSD yi gidip kronik sorunlu seçiyorlar.
Biraz yorucu olsa da ayrı ayrı toplamak daha mantıklı.
Eyw reis çok sağolasın öyle yapmaya karar verdim İnstagram verme şansın var mı gaming gecesi iletişime geçmek içinUyumlu parçalar alırsın, bir sorun yaşamazsın.
Tek siteden toplarken 1 parçayı ucuza alıyorsun + 5 parçayı pahalıya alıyorsun.
Ucuza aldığın parçanın bir manası kalmıyor.
Mesela Cuma günü Gaming Gecesi indiriminde anakart indirime girer, onu alır kenara koyarsın.
Hafta sonu RAM + SSD bulursun.
Hafta içi ekran kartı bulursun vs.
Böyle böyle hesaplı bir şekilde güzel bir sistem toplarsın.
Parçaları da uyumlu şekilde alırsın.
Mesela anakart buldun indirimli.
Teknik bilgin yetersiz kalırsa.
"xxxx anakart, xxxx işlemci ile uyumlu mu?" diye konu açarsın.
Forum'da yardımcı oluruz.
Burayı daha aktif kullanıyorum.Eyw reis çok sağolasın öyle yapmaya karar verdim İnstagram verme şansın var mı gaming gecesi iletişime geçmek için