Jude 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 995 Reaksiyon skoru 630 9 Haziran 2020 #1 Herkese selamlar ben kardeşim için bir laptop almak istiyorum oynayacağı oyunlar cs pubg gta f1 2019 bu oyunları oynayacak büyük ihtimal bu oyunları oynatan bir laptop önerisi verirseniz çok iyi olur
Herkese selamlar ben kardeşim için bir laptop almak istiyorum oynayacağı oyunlar cs pubg gta f1 2019 bu oyunları oynayacak büyük ihtimal bu oyunları oynatan bir laptop önerisi verirseniz çok iyi olur
TechNobum 80+ Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 316 Reaksiyon skoru 123 9 Haziran 2020 #2 alabılırsen masaüstü al ama laptop ıstersen monsterın laptoplarına bakabılırsın buyuk markaların laptopları gereksız pahalı. TechNoBum o_o
alabılırsen masaüstü al ama laptop ıstersen monsterın laptoplarına bakabılırsın buyuk markaların laptopları gereksız pahalı. TechNoBum o_o
DeFalco 80+ Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 113 Reaksiyon skoru 69 9 Haziran 2020 #3 TechNobum yazmış: alabılırsen masaüstü al ama laptop ıstersen monsterın laptoplarına bakabılırsın buyuk markaların laptopları gereksız pahalı. TechNoBum o_o Devamı için tıklayın... Hayır gereksiz pahalı değil. Monster'ın ürünleri kalitesiz.
TechNobum yazmış: alabılırsen masaüstü al ama laptop ıstersen monsterın laptoplarına bakabılırsın buyuk markaların laptopları gereksız pahalı. TechNoBum o_o Devamı için tıklayın... Hayır gereksiz pahalı değil. Monster'ın ürünleri kalitesiz.
beratefesanir Cezalı 80+ Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 260 Reaksiyon skoru 112 9 Haziran 2020 #4 Huawei MateBook D15