Az yakar çok kaçar 1.5 dizel 90bg clio al geçMax 510bin bütçem var. Baktığım araçlar;
1.4d fiesta
1.6d focus
1.5d clio 4
2011-2012 i20-i30
Bunlardan daha önce deneyimleyip öneride bulunacak var mı beyler
Joy paketler var icon ya da touch debk getirsem gönlüm zaten clio dan yana ama diğer seçenekler daha çok özellikle fiesta ama ısınamadım bir türlü bilmiyorumAz yakar çok kaçar 1.5 dizel 90bg clio al geç
Egea hiç bakmadım bakayım biKm etki etmezse 1.3 2017 200k civarı km de 1/2 boyalı egealar denk gelebiliyor yada 1.4 2018/2019 lar yine 1 değişen yada 1/2 parça boyalı(easy paket yada easy plus
Zaten 90 beygir olanları da icon-touch. Joylar 70 beygir o da yazılım farkı herhaldeAz yakar çok kaçar 1.5 dizel 90bg clio al geç
301 c ellyseMax 510bin bütçem var. Baktığım araçlar;
1.4d fiesta
1.6d focus
1.5d clio 4
2011-2012 i20-i30
Bunlardan daha önce deneyimleyip öneride bulunacak var mı beyler
Kullanılan turbo da farklı olması lazım.Joy paketler var icon ya da touch debk getirsem gönlüm zaten clio dan yana ama diğer seçenekler daha çok özellikle fiesta ama ısınamadım bir türlü bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Egea hiç bakmadım bakayım bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten 90 beygir olanları da icon-touch. Joylar 70 beygir o da yazılım farkı herhalde
Bilmiyordum bakayımKullanılan turbo da farklı olması lazım.
Bilmiyordum bakayım
Temiz görünüyor ama genç adama gitmez be
candan muhendislikte atiker grand kiti de taktın mı tamamdır
Detaylıca araştırın kulaktan duyma bilgiler ile hareket etmeyin derim.Bilmiyordum bakayım
Haklısın hocam eyvallah 90 hp buldum bir tane pazartesi için sözleştik bakalımDetaylıca araştırın kulaktan duyma bilgiler ile hareket etmeyin derim.
Mantık olarak sadece yazılım ile olacak işler değil bunlar 90 lığa yazılım yapınca aradaki fark yine açılacak senin deyiminle 70 lik arabanın 120 bg olması lazım sadece yazılım ile bu mümkün değil maalesef
75 likte garet 1244 27 mm 90 lıkta ise borgwarner 30 mm var diye biliyorum kaldı ki egr ve partiküller bile farklı olabilir enjektörlere değinmedim bile.
Aşıyor hocam bütçemiFull paket Renault Fluence al bence
halbuki 0.9motorun vergi avantajı ve lpgyle piyasanın en az yakan motoru olmasından dolayı baya gider diye dusunmustum.Temiz görünüyor ama genç adama gitmez be