Öneri 500GB M2 mi 2TB HDD mi?

.

• Oy kullanan toplam üye
    36
Şuan 500gb m2 var, ama ilerde yetersiz olabileceği için bir tane daha takmak istiyorum. HDD alırsam, genellikle nadir oynayacağım nostaljik oyunlar felan duracak. 500gb m2 daha olursa, yeni oyunları daha rahat yükleyebileceğim ve daha hızlı açılacak. Çünkü yüklenme süresinden çok sıkılıyorum.

M2

HDD

SATA SSD
ben olsam m.2 alırdım hocam

Şuan 500gb m2 var, ama ilerde yetersiz olabileceği için bir tane daha takmak istiyorum. HDD alırsam, genellikle nadir oynayacağım nostaljik oyunlar felan duracak. 500gb m2 daha olursa, yeni oyunları daha rahat yükleyebileceğim ve daha hızlı açılacak. Çünkü yüklenme süresinden çok sıkılıyorum.

M2

HDD

SATA SSD
960 Gb Patriot Hem Hızlı Hem'de Alan Olarak Yeterli Arşiv Bilr Yaparsın Ufak Çaplı.
Oyunlar'da m2 Ve Sata Ssd Arasın'da Çok Fark Yok Birkaç Saniye Bazı Oyunlar'Da.

M2

HDD

SATA SSD
2 tb hdd
Bende 240gb patriot burst vardı bende arada kaldım 2tb p300 aldım depolama sıkıntım kalmadı

SSD varsa alan genişletmek için 2 TB HDD daha iyi olacaktır.

960 gb sata al hdd olayına asla girmem ben oyunları bile en azından sata ssd ye yüklemek daha mantıklı orta-üst seviye sistemlerde

Geri