Tavsiye Ederim .Evet soru baskıyla biri 1500Tl biri 1900Tl
Sata lazım knkTavsiye Ederim .
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB 2100/1700 MB/S M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hızları aynı ama markalar farklı Hikvision a güvenemedim alan lazım bu arada oyunlar içinHızlarını karşılaştır. Sonrasında sana hız mı lazım depolama mı lazım ona karar ver.
Boşta Ekran Kartı Slotun Varmı Hocam ?Sata lazım knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hızları aynı ama markalar farklı Hikvision a güvenemedim alan lazım bu arada oyunlar için
Boşta kart slotum var ama bir vatan çalışanı tanıdığım var bu tür cihazlar çalışmaz demişti kart Asus p8h67-m pro elimde zaten sn530 M2 ssd var elimde kalmıştı daha 6 Aylık eğer çalısır diyorsan alıyım.Boşta Ekran Kartı Slotun Varmı Hocam ?
Eğer Varsa Bunu Alıp Tam Verim Alabilirsin .
Akasa M.2 SSD to PCI-E x16 32000MB/s Hız Destekli Soğutuculu Dönüştürücü Adaptör (AK-PCCM2P-05) - YAZ FIRSATLARI | Teknobiyotik
Akasa Hakkında 1997 Yılında, bilgisayar dünyasının taleplerini karşılamak için kurulan Akasa, İşlemci Soğutucular, Soğutucular, Fanlar, NUC Bilgisayar Kasaları, Mini-ITX Bilgisayar Kasaları ve Güç Kaynaklarını içeren kapsamlı bir şekilde yüksek kalite teknoloji ürünlerini tasarlamış ve...www.teknobiyotik.com
Eski Sisteme Sahipsin Anladım .Boşta kart slotum var ama bir vatan çalışanı tanıdığım var bu tür cihazlar çalışmaz demişti kart Asus p8h67-m pro elimde zaten sn530 M2 ssd var elimde kalmıştı daha 6 Aylık eğer çalısır diyorsan alıyım.