Vpn kullanmayı deneyebilirsin kankakablo ve wifi olarak iki farklı cihazda denedım ve kasamda max 12 alıyorum diğer cihazda 45 50 arası sebebi ne olabilir
2 farklı cihazda denedim kasada limitleyip leptopta limitlememesı çok saçmaSunucu limitliyor senin yapabileceğin bir şey yok. Steam ankara sunucusuna bağlanabilirsin genel olarak daha hızlı
epic games dışında her yerde yavaş çıkıyor zaten pc de yazılımsal bi sorun olma ihtimali nedirSpeedtest de yüksek çıkıp indirmede yavaş ise indirme yapılan sunucu kısıtlıyor olabilir.
Wifi kartı yavaştır laptopta2 farklı cihazda denedim kasada limitleyip leptopta limitlememesı çok saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:
epic games dışında her yerde yavaş çıkıyor zaten pc de yazılımsal bi sorun olma ihtimali nedir
Wifi kartı yavaştır laleptopta daha yüksek alıyorum ki ikisinde de kablolu denedim kasada yavaş alıyorum
emin misiniz çunki çevremde bu sorunu sadece ben yaşıyorum ve ayrıca aynı konumdaki iki farklı cıhazın iki farklı hiz alması saçma değil mi düşüncem cihazda sorun oldugu eğer değilse internet sağlayıcısını arıyacağım8Mbps = 1mb/s
500/8 = 62,5mb/s
fakat steam falan indirme hızını kısıtlıyorlar. Farklı steam sunucuları deneyerek biraz daha arttırabilirsin