x123 ü kaçırmasaydın keşke tam işlemcine göre bir üründü. Acelen yoksa bekle illaki gelir tekrar.Arkadaşlar dediğim gibi 500-600 TL arası güzel soğutacak yani o fiyata en iyisi nedir işlemcimde rayzen 5 5600x kullanıyorum yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkürler
bu fiyata değerrmiki 500e falan alınır bence çünkü düz modeli duo değil
Arkadaşlar dediğim gibi 500-600 TL arası güzel soğutacak yani o fiyata en iyisi nedir işlemcimde rayzen 5 5600x kullanıyorum yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkürler
onu şimdi farkettimbu fiyata değerrmiki 500e falan alınır bence çünkü düz modeli duo değil
Knk bu şimdi bu fiyata alabilceğim en iyi kuletipi soğutucu mu ben 2 fanlı olanlarını gördümde 500 küsüre bide bu rayzen 5 5600x de oyunlarda en fazla kaç derece sıcaklık görürümDark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
Bu fiyata ne alma mı önerirsinbu fiyata değerrmiki 500e falan alınır bence çünkü düz modeli duo değil
işinizi gayet yeterli olarak görürKnk bu şimdi bu fiyata alabilceğim en iyi kuletipi soğutucu mu ben 2 fanlı olanlarını gördümde 500 küsüre bide bu rayzen 5 5600x de oyunlarda en fazla kaç derece sıcaklık görürüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyata ne alma mı önerirsin
Dark freezer snowman yada ikinci elden wraith prismArkadaşlar dediğim gibi 500-600 TL arası güzel soğutacak yani o fiyata en iyisi nedir işlemcimde rayzen 5 5600x kullanıyorum yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkürler
normalde x123 de indirim bitmişKnk bu şimdi bu fiyata alabilceğim en iyi kuletipi soğutucu mu ben 2 fanlı olanlarını gördümde 500 küsüre bide bu rayzen 5 5600x de oyunlarda en fazla kaç derece sıcaklık görürüm
Hocam daha ucuza duo model bulursanız alın en iyi kule tipi fan mıdır bilmem ama stok fana göre çok rahatlarsınızKnk bu şimdi bu fiyata alabilceğim en iyi kuletipi soğutucu mu ben 2 fanlı olanlarını gördümde 500 küsüre bide bu rayzen 5 5600x de oyunlarda en fazla kaç derece sıcaklık görürüm
pahalıHepsi burada 618 TL gibi fiyatı var param yeter alıyım mı