silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Bütçe
- 500
2. el olarak önerilerinizi bekliyorum. Cyberpunk da en az 30 FPS alsın hatta mümkünse 60 FPS alsın.
En iyi cevap..Öyle bir kart yok hayal dünyasında yaşıyorsun.
Dolar kuru ile olur ama burası Türkiye dostum.
Peki detroid become human oynatacak bir kart bulabilir miyim. Benim dahili grafik birimi oyuna uyumlu değilmiş o yüzden açılmıyor.Öyle bir kart yok hayal dünyasında yaşıyorsun.
Dolar kuru ile olur ama burası Türkiye dostum.
MaalesefPeki detroid become human oynatacak bir kart bulabilir miyim. Benim dahili grafik birimi oyuna uyumlu değilmiş o yüzden açılmıyor.
komple sistemi satıp series s yada ps4 pro falan alırsan olur gibi.Peki detroid become human oynatacak bir kart bulabilir miyim. Benim dahili grafik birimi oyuna uyumlu değilmiş o yüzden açılmıyor.
Bulamazsın dostum minimum kart olarak 780 yazıyor onlarda 1250-1.5K'dan aşağı yok.Peki detroid become human oynatacak bir kart bulabilir miyim. Benim dahili grafik birimi oyuna uyumlu değilmiş o yüzden açılmıyor.
Gamepad ile oyun oynayamıyorum. Konsola da klavye mouse bağlanmıyormuş herhalde.komple sistemi satıp series s yada ps4 pro falan alırsan olur gibi.
Bulamazsın dostum minimum kart olarak 780 yazıyor onlarda 1250-1.5K'dan aşağı yok.
GT 730 2GB GDDR5 128 bit kart buldum 500 liraya. Bu oyunları hiç mi oynatmaz bu kart?bu piyasa ile imkansıza yakın.
500 liraya zor. 2. el fansız 1030lara bakabilirsin. o paraya en güçlü o var sanırım.Gamepad ile oyun oynayamıyorum. Konsola da klavye mouse bağlanmıyormuş herhalde.
Ek olarak çalışan bir bilgisayara ihtiyacım var sadece oyun oynamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GT 730 2GB GDDR5 128 bit kart buldum 500 liraya. Bu oyunları hiç mi oynatmaz bu kart?
Hayır dostum o kart oyun oynamak için bir kart değil oyun performansı çok kötü.Gamepad ile oyun oynayamıyorum. Konsola da klavye mouse bağlanmıyormuş herhalde.
Ek olarak çalışan bir bilgisayara ihtiyacım var sadece oyun oynamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GT 730 2GB GDDR5 128 bit kart buldum 500 liraya. Bu oyunları hiç mi oynatmaz bu kart?
Asus GT 1030u satıcıyla GET+kargo 600 liraya anlaşabilirsek olabilir. PSU fazlasıyla yeterli.Hayır dostum o kart oyun oynamak için bir kart değil oyun performansı çok kötü.
Oyun oynayacaksan bunlara bak.
Güç kaynağını öğrenebilir miyim ?
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Cyberpunkun son 2 saatini oynamak istiyorum 360P oynasam bile yeter ama diğer oyunları iyi oynatsın.Belki 1050 ile deneyebilirsin şansını en düşük ayarlarda çözünürlük ölçeğini de düşürüp oyunu buğuluymuşçasına oynamayı kabul edersen ama 30 fps garantisi veremem 20 de gördüğün olacaktır 500 liraya o işin içinden çıkman neredeyse imkansız