SU 630 Kronik sorunlu,iyi günler beyler 480gb ssd bakıyorum adata su630 buldum sizce değer mi zaten 1 tane James Donkey ssd m var aynı marka gene alıyım mı
eğer harici depolaman varsa m2 ssd al 250 gbiyi günler beyler 480gb ssd bakıyorum adata su630 buldum sizce değer mi zaten 1 tane James Donkey ssd m var aynı marka gene alıyım mı
Kanka naptıııneğer harici depolaman varsa m2 ssd al 250 gb
anakartımda m2 slotu yok malesefeğer harici depolaman varsa m2 ssd al 250 gb
stokta yok sanırım buSu630kronik sorunlu. Jd 'le serisi de sorunlu
Bütçen yeterse:
İnceleme - ADATA SU750 SSD İNCELEME
Bu incelememde Adata'n SU750 2.5 ”SATA modelini ele alacağız. Bu serinin 256, 512 ve 1024 GB olan modelleri mevcut. Elimde 512 GB'lık modeli bulunmakta. 3D NAND TLC yongalarına sahip bu SSD gerçekten de vaad edilen değerleri rahatlıkla verebiliyor gelin daha detaylıca incelemeye BAŞLAYALIM...donanimarsivi.com
bakıyorumSU 630 Kronik sorunlu,
Önerebilirim fiyatıda uygun.Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
naptımla bilmiyordum anakartında slotu olmadığını ki zaten ssd si varmış diye yazdımKanka naptııın
anakartımda m2 slotu yok malesef
stokta yok sanırım bu
bakıyorum
peki
Team CX1 bu nasıl
anakart değiştirince m2 alırım artıknaptımla bilmiyordum anakartında slotu olmadığını ki zaten ssd si varmış diye yazdım
No problem.naptımla bilmiyordum anakartında slotu olmadığını ki zaten ssd si varmış diye yazdım
ben sanıyorum herkes ben gibi m2 ssd istiyor at windowsu yaşasın ömür boyuNo problem.
Depolama lazımsa 240gb dan fedakarlık yapılmaz ama.
gördüm peki o site güvenilir miSu630kronik sorunlu. Jd 'le serisi de sorunlu
Bütçen yeterse:
İnceleme - ADATA SU750 SSD İNCELEME
Bu incelememde Adata'n SU750 2.5 ”SATA modelini ele alacağız. Bu serinin 256, 512 ve 1024 GB olan modelleri mevcut. Elimde 512 GB'lık modeli bulunmakta. 3D NAND TLC yongalarına sahip bu SSD gerçekten de vaad edilen değerleri rahatlıkla verebiliyor gelin daha detaylıca incelemeye BAŞLAYALIM...donanimarsivi.com