dedem rahmetli oldu benim :c anneme ondan miras kalınca bana ve kardeşime 1k vercekmiş ekipmanı o parayla alıcam valoya yatırmayı düşünüyorum 500 dümdüz nakiti :dEksik veya değiştirmek istediğin bir ekipman alabilirsin. Bana babam doğum günümde 20 lira vermişti![]()
var ama 500tl ile almak istemiyorum elime 1k daha geçecek çünükİhtiyaç duyduğun bir şey var mı?
O zaman almak istediğin şeyi zaten kendin biliyorsun, neden buradan soruyorsun? Trol müsün?var ama 500tl ile almak istemiyorum elime 1k daha geçecek çünük
bilader 500tl yi dümdüz almak istediğim ekipmanamı yatırıcam 500tl sence 1 ekipmana gidermi fikir alıyorumO zaman almak istediğin şeyi zaten kendin biliyorsun, neden buradan soruyorsun? Trol müsün?
Öncelikle ben senin biladerin değilim, konuşma şekline dikkat et bu bir. Eğer klavye ihtiyacın varsa klavye al, bu da iki.bilader
fikir almaya çalışıyorum niye hemen konuyu trole bağlıyosun biladerÖncelikle ben senin biladerin değilim, konuşma şekline dikkat et bu bir. Eğer klavye ihtiyacın varsa klavye al, bu da iki.
Hocam Tamam Sakin olunÖncelikle ben senin biladerin değilim, konuşma şekline dikkat et bu bir. Eğer klavye ihtiyacın varsa klavye al, bu da iki.