500₺ Mouse önerisi 🥀

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
862
arkadaşımın mousesi emekliye ayrıldı elinde deathadder essential var fakat bilgisayar algılamıyor onu çözümünü bulamadık çözümünü bulursak daha işimize gelir onun harici 500 türk lirası bütçesi var olmakta bütçeyi biraz arttırması konusunda ufak baskılarım sonucu başarısız olduk 500₺ üstüne çıkamıyor varsa şöyle vasatın üstü birşeyler droplayın baktık 500 liraya güzel adam akıllı alet yok şu essentialı nasıl düzelteceğimize ufak yardım ederseniz müteşekkir oluruz

hocam bu fiyatlarda mouse arkadaşın önerdiği claw, havit, rampege markalar var bende havitten bir mouse atayım maus

bu cepte peki hocam bu deathadder essential aygıt yöneticisinde uyarı veriyor driver yükledik gözükmüyor ama taktığımızda sensörden ışık gözüküyor ama hiçbir şekilde hareket yok sebebi nedir
bilgim yok vala

O fiyata zaten iyi yok ama ortalama bakıyorsanız ben de sıfırdan farksız neredeyse hiç kullanmadığım MS1033 var. 1. El diyorsanız HP G100

O fiyata zaten iyi yok ama ortalama bakıyorsanız ben de sıfırdan farksız neredeyse hiç kullanmadığım MS1033 var. 1. El diyorsanız HP G100
hocam yukarda da dediğim gibi essential var onun sorununu nasıl düzeltebiliriz onu halletsek mouse almaya gerek kalmayacak aslında

Bence sorunu chatgpt ye yaz belki yardımcı olabilir :)
yazdım hocam çok üstünde durmadık o yüzden pek bir cevap almadım bir kere soru sordum sadece ve onlarda işe yaramadı

500 e iyi bir mouse yok. Arkdaşın hangi şehirde?

Geri