yapma yanarız bu takılırmı pc'ye allaha emanet gidersin artıkSertifikasız fakat sertifikalılar kadar performanslı. Her konuya aynı ürünü kopyala yapıştır atanları kudurtması sebebiyle de ayrı seviyorum.Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Boş boş VX Plus öneriyorsun ve Pylon atana da üzgün atıyorsun. Tuhafsın gerçekten.Sertifikasız fakat sertifikalılar kadar performanslı. Her konuya aynı ürünü kopyala yapıştır atanları kudurtması sebebiyle de ayrı seviyorum.Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Yıllardır kullanıyorum. RX 570 sistemimle birlikte. Siz ne kadar süre kullandınız?Yapma yanarız bu takılır mı PC'ye Allah'a emanet gidersin artık
Aynı sistemle bende kullanıyorum. Onlarca kez elektrik kesintisi vs. yaşadım. Şükür hiçbir sorun çıkarmadı.Yıllardır kullanıyorum. RX 570 sistemimle birlikte. Siz ne kadar süre kullandınız?
Sağda solda duyduklarıyla kendilerini deha zannediyorlar. Taş gibi PSU. Öyle cevaplar veriyorlar ki sanki Hadron marka ürün önerdik.Aynı sistemle bende kullanıyorum. Onlarca kez elektrik kesintisi vs. yaşadım. Şükür hiçbir sorun çıkarmadı.
Ön yargı insanlarda alışkanlık olmuş dostum.
Yıllardır kullanıyorum. RX 570 sistemimle birlikte. Siz ne kadar süre kullandınız?
Ön yargı ile alakası yok. Aynı fiyata daha iyisi varken bu alınmaz sadece. Siz kullanıyorken sorun yaşamadınız diye en iyi PSU bu seçeceksiniz neredeyse.Aynı sistemle bende kullanıyorum. Onlarca kez elektrik kesintisi vs. yaşadım. Şükür hiçbir sorun çıkarmadı.
Ön yargı insanlarda alışkanlık olmuş dostum.
Atar mısınız 300 liraya bu üründen daha iyisini? Bekliyorum.Aynı fiyata daha iyisi varken bu alınmaz sadece.
Atmayacaksınız herhalde?Aynı fiyata daha iyisi varken bu alınmaz.
Konuyu çok farklı yerlere taşıdınız hocam. Ben cevabımı aldım sağolun.Ön yargı ile alakası yok. Aynı fiyata daha iyisi varken bu alınmaz sadece. Siz kullanıyorken sorun yaşamadınız diye en iyi PSU bu seçeceksiniz neredeyse.