500watt PSU önerileri?

SpeedCar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,255
Selamlar arkadaşıma 500w psu arıyorum.MAX bütçe 500tl.
2. el istiyoruz.

Uygunsuz dil
Sertifikasız fakat sertifikalılar kadar performanslı. Her konuya aynı ürünü kopyala yapıştır atanları kudurtması sebebiyle de ayrı seviyorum.

Sertifikasız fakat sertifikalılar kadar performanslı. Her konuya aynı ürünü kopyala yapıştır atanları kudurtması sebebiyle de ayrı seviyorum.
yapma yanarız bu takılırmı pc'ye allaha emanet gidersin artık :P

Boş boş VX Plus öneriyorsun ve Pylon atana da üzgün atıyorsun. Tuhafsın gerçekten.

Aynı sistemle bende kullanıyorum. Onlarca kez elektrik kesintisi vs. yaşadım. Şükür hiçbir sorun çıkarmadı.
Ön yargı insanlarda alışkanlık olmuş dostum. :)
Sağda solda duyduklarıyla kendilerini deha zannediyorlar. Taş gibi PSU. Öyle cevaplar veriyorlar ki sanki Hadron marka ürün önerdik.

Yıllardır kullanıyorum. RX 570 sistemimle birlikte. Siz ne kadar süre kullandınız?
Aynı sistemle bende kullanıyorum. Onlarca kez elektrik kesintisi vs. yaşadım. Şükür hiçbir sorun çıkarmadı.
Ön yargı insanlarda alışkanlık olmuş dostum. :)
Ön yargı ile alakası yok. Aynı fiyata daha iyisi varken bu alınmaz sadece. Siz kullanıyorken sorun yaşamadınız diye en iyi PSU bu seçeceksiniz neredeyse.

Ön yargı ile alakası yok. Aynı fiyata daha iyisi varken bu alınmaz sadece. Siz kullanıyorken sorun yaşamadınız diye en iyi PSU bu seçeceksiniz neredeyse.
Konuyu çok farklı yerlere taşıdınız hocam. Ben cevabımı aldım sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,735
Üyeler
203,231
Son üye
erenereneren
Geri