5060 Tİ 16GB R7 7500 HEPSİBURADA GAMEGARAJ NASILDIR

H4mzA42

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
55000
https://app.hb.biz/z8BdmSaqGi8U arkadaşlar yeni pc alacağım beni iyi bi süre götürsün isterim. Taksitle olacak şekilde bakıyorum 5000 bin ortalama taksit ve 9-12 ay arası sizce bu sistem nasıldır iyi midir? Daha monitör koltuk fln da bakıyorum. Eğer güncel olarak 4000'li sistemlerden öne recep iniz varsa onlara da açığım. Rx 9000 serisine de açığım lütfen yardımcı olur musunuz. Ve bu sistem olursa buna uyacak bi monitör de tavsiye ederseniz çok mutlu olurum ❤

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Performans olarak 9060XT ile aralarında çok farkı olmayan bir ekran kartına sahip sistem için 55 bin TL benim gözüme çok gözüktü hocam bence başka indirimler de bekleyin

Trendyol ve Hepsiburada 9 taksit diye cazip geliyor ama farkındaysanız anakart model,-ram modeli ve frekansı-ssd modeli ve okuma yazma hızı hiç paylaşmazlar. Neden dersen markaları Dragos-Biostar-Hiksemi gibi adı sanı duyulmamış çakma çin markalarından oluşuyor. Asla bu siteleri tavsiye etmiyorum. Gamegaraj denince akla Biostar anakart gelir. Bios güncellemesi cartı curtu kronik sorunlu marka...

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
https://app.hb.biz/z8BdmSaqGi8U arkadaşlar yeni pc alacağım beni iyi bi süre götürsün isterim. Taksitle olacak şekilde bakıyorum 5000 bin ortalama taksit ve 9-12 ay arası sizce bu sistem nasıldır iyi midir? Daha monitör koltuk fln da bakıyorum. Eğer güncel olarak 4000'li sistemlerden öne recep iniz varsa onlara da açığım. Rx 9000 serisine de açığım lütfen yardımcı olur musunuz. Ve bu sistem olursa buna uyacak bi monitör de tavsiye ederseniz çok mutlu olurum ❤
9 taksit kullanacaksan alınabilir ama peşin için biraz pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla 9 taksit alacaksan bunu al

Fiyat %10 artıyor ama performans %30 falan

Neden dersen markaları Dragos-Biostar-Hiksemi gibi adı sanı duyulmamış çakma çin markalarından oluşuyor.
Satıcıya sorarak bilgi alabilirsin. Öyle bir şey yok. Bu sistemlerde tek kötü diyebileceğimiz parça Crucial CL46 RAM. Kullanılan AIGO PSU C seviyesi sistemler için yeterli, tek sıkıntı MOV yok akım korumalı priz kullanılmalı ama bunu bu seviyede ki pek çok PSU da göremiyoruz zaten. Biostar anakarttan pek sorun duymadım. Abdullah Hacıgül bile Biostar anakart öneriyor sorunsuz diyor.

Satıcıya sorarak bilgi alabilirsin. Öyle bir şey yok. Bu sistemlerde tek kötü diyebileceğimiz parça Crucial CL46 RAM. Kullanılan AIGO PSU C seviyesi sistemler için yeterli, tek sıkıntı MOV yok akım korumalı priz kullanılmalı ama bunu bu seviyede ki pek çok PSU da göremiyoruz zaten. Biostar anakarttan pek sorun duymadım. Abdullah Hacıgül bile Biostar anakart öneriyor sorunsuz diyor.
Hocam kendin kullanmayacağın sistemi, yeni sistem dizecek adama önermek bence yanlış bir tutum.Benim maddi durumum ne kadar kötü olursa olsun o psu ları almam yani o açıdan diyorum. O psu'lar technopatta ellerinde patlamış hep. Orta kalite bilindik marka alsın kafası rahat etsin.(Fsp-Msi mag-High Power v.s) Stres yaşamasın. Daha yeni mesajlaştım Neo forza-Pollux-Hiksemi marka falan adı sanı duyulmamış parçalar.TwinMos ile de kötü tecrübem oldu, Samsung aldım. Abdullah Hacıgül'ü pek kale alamıyorum. Bir çok farklı insan da aksini söylüyor Biostar için.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-15 144222.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-15 144222.webp
    15 KB · Hit: 11
  • Ekran görüntüsü 2025-08-15 144230.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-15 144230.webp
    28.7 KB · Hit: 13
Benim maddi durumum ne kadar kötü olursa olsun o psu ları almam yani o açıdan diyorum. O psu'lar technopatta ellerinde patlamış hep. Orta kalite bilindik marka alsın kafası rahat etsin.(Fsp-Msi mag-High Power v.s) Stres yaşamasın.
Bu PSU C seviyesi hocam ön yargılı olmayın. FSP Hyper ile benzer seviyede yani. Hatta bu XPG'nin 650W kasasında kullanılan PSU'dan çok daha iyi, 750W kasasında kullanılan Kyber'ın yanına yaklaşamaz tabii ki.

Arkadaşın attığı 5070li model daha iyi ben de onu yazmaya gelmiştim gerek kalmamış 5000 yerine 5500 ödeyecek bütceniz varsa çok iyi bi tercih olur

Geri