5060 Tİ 8 gb Hazır Sistem

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
37000
Selamlar bu benim ilk adam akıllı düzgün masaüstü sistemim olucak. Sizce alınır mı? Artı ve Eksileri Neler? Bunun Yerine hangisi sistemleri önerirsiniz veya bu sistem için hangi parçaları değiştirebilirim söylerseniz çok sevinirim :)

Kasa Linki: https://www.incehesap.com/vortex-prime-tavsiye-sistem-fiyati-60388/
bağlantıya tıklayarak veya Bu yazının üstüne basarak siteye girebilirsiniz.

Kasa tavsiye olarak lütfen ama lütfen beyaz sistem önerin, Özellikle dış kasası ve ekran kartı kesinlikle beyaz olsun Allah izin verirse kendime oyuncu odası yapmaya çalışıyorum :)
Birde bu sistemi Alırken verebileceğiniz tavsiyeler varsa aşağı yazarsanız çok sevinirim veya bu sistemine benzer sistem kullananlar veya bilgisayarını incehesaptan almış olanlar yazarsa çok sevinirim :)

bütçe olarak en fazla 35-37 bin tl olsun çünkü geri kalan ortalama 10 bin lira ile klavye, mouse, mousepad ve monitör alıcağım.

Birde Şunu söyleyeyim isterseniz tek tek sistem toplayıp da yazabilirsiniz, tek tek toplarsak eğer ekran kartı rtx 5060 ti ya da rx 7800 xt düşünüyorum

Hocam öncelikle şimdiden hayırlı olsjn ilk sistemin olacagi icin sevindim fakat 5060 ti 8 gb dlss4 açar güzel ekran kartı ama fiyatı fazla 8 gbvram çoğu oyuna az geliyor ve senin bütçene 7500f İşlemci 9060xt sistemler oluyor ince hesapta gaming gecesini beklemeni öneririm dahada ucuza bulabilirsin

Yukarıdaki şahsı dinlemeni önermem, troll.

RX 9060XT dışında hangi budget gpu alırsanız alın, pişman olmazsınız,RX 9060XT korkunç bir kart.

Geri