Yardım 5060ti furmark test sonucu

Hocam gece 12de 3 gündür vatana 20350tlye xfx swift 16gb geliyor onu aldım. Aynı fiyata 8gb almak saçmalık bence .
18.900e sapphire pulse görünüyor Akakçe de onu neden değerlendirmedin bi sebebi var mı yoksa beğendiğin için mi aldın

18.900e sapphire pulse görünüyor Akakçe de onu neden değerlendirmedin bi sebebi var mı yoksa beğendiğin için mi aldın
Hocam benim aldığım gün en uygun fiyat 19925tl idi . Xfx swifti de görünce dayanamadım 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de hocam dediğin fiyat 3 taksit , ben 6 taksite aldım

Hocam benim aldığım gün en uygun fiyat 19925tl idi . Xfx swifti de görünce dayanamadım 😁

Hocam kart gelince baksana Samsung ram mi var Hynix ram mi.

Hayırlı olsun hocam pazartesi günü geri dönüşünü bekliyoruz 😂

Bakarim hocam hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum ama

Pazartesi hatirlatabilirsen yazacağım

Hynix'ler Samsung'a göre 10 derece daha sıcak çalışıyor ve fazladan elektrik tüketiyor, böyle olduğundan fan curve ayarlamak lazım oluyor.

Samsung'larda öyle bir sorun yok ve daha az elektrik tüketiyo, fast timinglerde rahat rahat çalışabiliyor. ramler def halde hynix 1-3fps arası daha fazla performans verebilir ama sıcaklık olayı benim için sıkıntı. mümkünse Samsung almak isterim ondan soruşturuyorum.

Son düzenleme:
Hynixl'er Samsung'a göre 10 derece daha sıcak çalışıyor ve fazladan elektrik tüketiyor, böyle olduğundan fan curve ayarlamak lazım oluyor.

Samsung'larda öyle bir sorun yok ve daha az elektrik tüketiyo, fast timinglerde rahat rahat çalışabiliyor. ramler def halde hynix 1-3fps arası daha fazla performans verebilir ama sıcaklık olayı benim için sıkıntı. mümkünse Samsung almak isterim ondan soruşturuyorum.
🤔Doğrudur hocam detaylı bakmamıştım

pg ile 21k ya kfg lı 5060ti buldum 16gb, sizce 4-5k için risk almaya değer mi emin olamadım

Evet bugün itibari ile kart elime ulaştı ve güncel furmark testi böyle sizce nasıl bi problem görebiliyor musunuz ?

Ekler

• IMG_0899.webp
    IMG_0899.webp
    708 KB · Hit: 6
Evet bugün itibari ile kart elime ulaştı ve güncel furmark testi böyle sizce nasıl bi problem görebiliyor musunuz ?
hangi model bu
taksitsiz karta direkt 21k vermek hala bence mantıksız hem fan %72 kullanıyor çok değil mi biraz sıcaklık da 72

Geri