5070 12gb 2k için ne kadar uzun ömürlü olur

butka342

80+
Reaksiyon skoru
59
elimde 9060 xt 16gb var uygun fiyata 5070 takaslayacak birini buldum ama vram konusunda endişem var ömrü ne kadar uzun olur yoksa vram işi abartılıyor mu

elimde 9060 xt 16gb var uygun fiyata 5070 takaslayacak birini buldum ama vram konusunda endişem var ömrü ne kadar uzun olur yoksa vram işi abartılıyor mu
5070 hangi modeli

12 gb değil mi 5070. Gayet okey vram çılgınları fazla abartıyor olayı.

Hocam akvaryuma geçtinmi geçtiysen son halini atarmsın kasanın
1753354497961.webp

2 gün oldu geçeli üste 3 tane fan alıcam

Şu kadar zaman demek çok zor çünkü oyun firmaları g*tü başı dağıttı. Normalde en az 3 sene bir şey olmaz dememiz lazım ama kimse oyunlarını optimize etmiyor. Ama bir kaç sene sonra bazı oyunlarda pürüzler yaşamaya başlaman olası.

kazıklanmayacaksan al piyasa fiyatlarına bakarak 12gb vram dert etme 2k da bile kurtarıyor vram olayı bir tık abartılıyor
Hocam iade etmeyi düşünüyorum ürün arızalı ise iade alabiliyorlarmış sence deneyimmi şansımı yoksa kullanayımmı

Hocam iade etmeyi düşünüyorum ürün arızalı ise iade alabiliyorlarmış sence deneyimmi şansımı yoksa kullanayımmı
senin ürün arızalı değilki o modelin genelinde senin yaşadığın durum var yazdıklarına istinaden konuşuyorum boşuna beklersin gibime geliyor

hocam sana vram konusunu şöyle söyleyeyim re villageyi biliyosundur full grafiklerde 13gb kadar vram kullaniyodu tabii ki çok sıkıntı yapmaz ama yinede sen bilirsin

Geri