5070 hangi modelielimde 9060 xt 16gb var uygun fiyata 5070 takaslayacak birini buldum ama vram konusunda endişem var ömrü ne kadar uzun olur yoksa vram işi abartılıyor mu
Hocam akvaryuma geçtinmi geçtiysen son halini atarmsın kasanın5070 hangi modeli
zotac5070 hangi modeli
Hocam akvaryuma geçtinmi geçtiysen son halini atarmsın kasanın
kazıklanmayacaksan al piyasa fiyatlarına bakarak 12gb vram dert etme 2k da bile kurtarıyor vram olayı bir tık abartılıyorzotac
H.oAlıntıyı görüntüle
2 gün oldu geçeli üste 3 tane fan alıcam
Hocam iade etmeyi düşünüyorum ürün arızalı ise iade alabiliyorlarmış sence deneyimmi şansımı yoksa kullanayımmıkazıklanmayacaksan al piyasa fiyatlarına bakarak 12gb vram dert etme 2k da bile kurtarıyor vram olayı bir tık abartılıyor
senin ürün arızalı değilki o modelin genelinde senin yaşadığın durum var yazdıklarına istinaden konuşuyorum boşuna beklersin gibime geliyorHocam iade etmeyi düşünüyorum ürün arızalı ise iade alabiliyorlarmış sence deneyimmi şansımı yoksa kullanayımmı
hocam sana vram konusunu şöyle söyleyeyim re villageyi biliyosundur full grafiklerde 13gb kadar vram kullaniyodu tabii ki çok sıkıntı yapmaz ama yinede sen bilirsinelimde 9060 xt 16gb var uygun fiyata 5070 takaslayacak birini buldum ama vram konusunda endişem var ömrü ne kadar uzun olur yoksa vram işi abartılıyor mu