5070 için hangi çözünürlük?

Zeydot

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar, yakın zamanda yeni bir sistem aldım. Monitörüm 1080p 75hz eski bir model değiştirmem gerek ama karar veremedim. Sizce 2k monitör yeterli mi bu ekran kartı için yoksa 4k bir model mi tercih etmem mi gerekir?
Bütçemi mümkün olduğunca sınırlı tutmam gerek önerileriniz varsa sevinirim.

Son düzenleme:
4k mı 2k yeter
Ekstra sormamın nedeni 1080p şu an kullandığım monitörle sorun yaşıyorum. GPU kullanımım 1080p yüzünden düşük kalıyor, televizyonda test ettiğimde 4k da bir sorun olmamıştı. Bu yüzden sorma gereği duydum.. Peki uygun bütçeli 2k monitör öneriniz var mı?

1080
Selamlar, yakın zamanda yeni bir sistem aldım. Monitörüm 1080p 75hz eski bir model değiştirmem gerek ama karar veremedim. Sizce 2k monitör yeterli mi bu ekran kartı için yoksa 4k bir model mi tercih etmem gerekir?
180 Hz 2k 27 inç monitör yeterli. Ben olsam 360hz 1080p de bakardım.5070 çok güçlü bir kart değil. Orta seviye bir kart

Selamlar, yakın zamanda yeni bir sistem aldım. Monitörüm 1080p 75hz eski bir model değiştirmem gerek ama karar veremedim. Sizce 2k monitör yeterli mi bu ekran kartı için yoksa 4k bir model mi tercih etmem mi gerekir?
2k için üretilmiş bi kart. Ama tabii ki yüksek fps amaçlıyorsan daha üst seviye alıp 2k kullanman lazım.

Ekstra sormamın nedeni 1080p şu an kullandığım monitörle sorun yaşıyorum. GPU kullanımım 1080p yüzünden düşük kalıyor, televizyonda test ettiğimde 4k da bir sorun olmamıştı. Bu yüzden sorma gereği duydum.. Peki uygun bütçeli 2k monitör öneriniz var mı?
Uygun bütçe derken kaç yani en düşük fiyatlar bile 7-8k arası

Kesinlikle 2K

2K çözünürlükte yüksek ayarlarda çoğu oyunu akıcı oynarsın.

1080p de çok akıcı olur ama 2K, kartın gücünü daha iyi kullanır.

4K ise RTX 5070 için biraz zorlayıcı, FPS düşebilir.

2K (1440p) monitör öneririm. 27" boyut ve 144Hz destekleyen modeller çok iyi olur

Büyük ekran seviyorsan, kodlama, multimedya, video, film izleme vs yapıyorsan 4K 32 inç alabilirsin ama sırf oyun içinse 4K açtığın an diğer ayarları kısman gerekecek güncel yüksek grafikli oyunda, ben önermem. O kartın hakkı 2K dır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri