5070 sistemi kaça satarım?

We_wehe-2

80+
Reaksiyon skoru
32
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci
ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB GDDR7 192bit Ekran Kartı
TwinMOS VOLTX 32GB RGB (2x16) 6000MHz DDR5 CL36 Masaüstü Bilgisayar RAM
Crucial P310 1TB 7100-6000MB/s M.2 SSD CT1000P310SSD8 Kutusuz
FSP CMT318 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 Rainbow RGB Mid Tower Kasa
Thermalright Frozen Warframe 240mm Siyah ARGB Sıvı Soğutucu

Hevese gelip almıştım zamanında keşke şuan dahi kullanabilsem ama maddi sorunlar çekiyorum o yüzden bu sistemi satmayı düşünüyorum. Alalı çok olmadı en fazla 2 hafta olmuştur. 50.500'e aldım. 48-49'a satsam iyidir.

Sıfırı 50k olan ürün ikinci elde 48k ya gitmez. Maks 45k. Tabi işi piyasayı bilmeyen birisini bulursan orası ayrı

Güzel sistem hocam 45 e satılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

48-49 keşke olsa ama kalbi temiz birine denk gelmen lazım bizim ikinci elci tayfa kasanın kutusunun bandını bile açsan ikinci el sayıp fiyatı yarıya çekiyorlar o yüzden sıfır bile olsa sıfırından 1-2k aşağı satamazsın çünkü millette nakit yok taksitle alıyorlar çoğu şeyi.

Sıfırı 50k olan ürün ikinci elde 48k ya gitmez. Maks 45k. Tabi işi piyasayı bilmeyen birisini bulursan orası ayrı
Ürünü 2-3 saat kullandım en fazla.

iade edebiliyorsan dene bence
Edemiyorum.

Güzel sistem hocam 45 e satılır

48-49 keşke olsa ama kalbi temiz birine denk gelmen lazım bizim ikinci elci tayfa kasanın kutusunun bandını bile açsan ikinci el sayıp fiyatı yarıya çekiyorlar o yüzden sıfır bile olsa sıfırından 1-2k aşağı satamazsın çünkü millette nakit yok taksitle alıyorlar çoğu şeyi.
Valla hepsinin kutusu var hepsinin kutusuda eksiksiz ve zarar yok.

Ürünü 2-3 saat kullandım en fazla.

Edemiyorum.

Valla hepsinin kutusu var hepsinin kutusuda eksiksiz ve zarar yok.
Farketmiyor knk istersen kutusundan çıkartmamış ol. 1k ekleyip sıfırını almak varken neden insanlar senden alsın

Farketmiyor knk istersen kutusundan çıkartmamış ol. 1k ekleyip sıfırını almak varken neden insanlar senden alsın
Daha uyguna verdiğim için. 1-2k ekstradan çıkarmaya gerek yok. Oyun bile kuramadım sisteme,sisteme windows kurdum birde adobe kurdum o kadar.

Evet haklısın ama sizin gibi satıcıların da yaptığı iyi değil. Sıfırı 50 olan malı 48 e satmak ne demek birader.
Keriz dolandırırsın öyle anca. Taş çatlasın 45 orası.

Daha uyguna verdiğim için. 1-2k ekstradan çıkarmaya gerek yok. Oyun bile kuramadım sisteme,sisteme windows kurdum birde adobe kurdum o kadar.
50 bin ve 48 bin diyorsun. 2K daha verir sıfır alır adam arkadaşın dediği gibi, yine de aciliyetin yoksa 48 den yaz. Pazarlık mazarlık 45 e birine satabilirsen iyidir.

50 bin ve 48 bin diyorsun. 2K daha verir sıfır alır adam arkadaşın dediği gibi, yine de aciliyetin yoksa 48 den yaz. Pazarlık mazarlık 45 e birine satabilirsen iyiyidir.
Hocam hunharca kullandığım bir şey değil hevesimi bile alamadım kasanın jelatini üstünde hala,ama 48 den çıkarırım peki sağolun.

Yani ne yaşadığını kimse bilemez. Kimse de senin iki çift lafına güvenmez(keriz değilse). İşi bilen birisi de 50k lık ürünü ikinci elde 48kya almaz(kutusu bile açılmamış olsun farketmez). Ben sana direkt bir alıcı olarak konuşuyorum sıfırı 50k olan ürünü senden 48kya almam. Maks 45k

40-45 arasi anca satarsın 50k sifiriysa adam gider kendi adına faturalı alır. İstersen kutuyu hiç açma yani bu bir sebep değil

Yani ne yaşadığını kimse bilemez. Kimse de senin iki çift lafına güvenmez(keriz değilse). İşi bilen birisi de 50k lık ürünü ikinci elde 48kya almaz(kutusu bile açılmamış olsun farketmez). Ben sana direkt bir alıcı olarak konuşuyorum sıfırı 50k olan ürünü senden 48kya almam. Maks 45k
Sahibinden param güvende ile çıkaracağım,güven konusunda bir şey yapamam ister güvensinler ister güvenmesinler umrum dışı o konu. İnsanlar hunharca kullandığı sistemi senin dediğin fiyata satıyor. 48.000TL'ye satışa çıkardım. Gelişmeleri yazarım.

Sahibinden param güvende ile çıkaracağım,güven konusunda bir şey yapamam ister güvensinler ister güvenmesinler umrum dışı o konu. İnsanlar hunharca kullandığı sistemi senin dediğin fiyata satıyor. 48.000TL'ye satışa çıkardım. Gelişmeleri yazarım.
Güvenden kastım pc ile ne yaptığın konusundaki güvendi. İllaki taliplisi olacaktır. Tavsiyem param güvende ile başka illere kargolama. Olabildiğince elden teslim etmeye çalış. Alan kişi kurcalayıp iade eder falan başın ağrır

Geri