öğrenciye gerek yok şu an normal mağazada fiyat aynı görünüyor fiyat sepette düşüyor sadeceSamsung öğrenci mağazasında hesap açıp öğrenci olduğunu doğrulaman lazım. Fiyatlar tam böyle.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
öğrenciye gerek yok şu an normal mağazada fiyat aynı görünüyor fiyat sepette düşüyor sadeceSamsung öğrenci mağazasında hesap açıp öğrenci olduğunu doğrulaman lazım. Fiyatlar tam böyle.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ram onerisi alabilirmiyim?yok arkadaş cl34 çok demişti ona dedim.
sistemi dizmem 15-20 gunu buluröğrenciye gerek yok şu an normal mağazada fiyat aynı görünüyor fiyat sepette düşüyor sadece
valla hiçbir kartın 4k'ya SAF KAS GÜCÜNDE yeterli olduğunu düşünmüyorum GELECEK İÇİN. yani 4-5 sene max kullanılır ama sonra patlar gibi. 5090 dahil.25 bin tl lik monitör atıyorsun 30 bin fazlasıyla aşıyor diyorsan sen bilirsin ben sadece kendi deneyimimi aktarıyorum 3 aydır kullanıyorum.
gayet iyi kaldırıyor zaten 5070ti da kaldırmasa kim kaldıracak 5090 mı alsın insanlar 5070ti 5080 in yüzde 16-17 gerisinde arada oc potansiyeli de var bellek ve saat hızında yüzde 10 kadar rahat iniyor.
Gecikme değeri. Ne kadar düşükse o kadar iyi. Frekans konusuna takılma fazla. Amd de 6000 mhz üstü pek stabil değil. B840 anakart alcağına üst klas bir ton b650 var onlardan al.cl34 ne anlama geliyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iki tane bundan al amd 6000'in üstünde performans farkı yaratmamaya başlıyorram onerisi alabilirmiyim?
saf güce gerek yok bence dlss4 performans modunu daha anlayamadım bile.valla hiçbir kartın 4k'ya SAF KAS GÜCÜNDE yeterli olduğunu düşünmüyorum GELECEK İÇİN. yani 4-5 sene max kullanılır ama sonra patlar gibi. 5090 dahil.
dlss mfg ile götürür 5060ti bile. görüntü banka kameralarına döner tabisaf güce gerek yok bence dlss4 performans modunu daha anlayamadım bile.
Şu daha iyi olur patriot viper çok iyi bir ram değil ve ayrı almak da bazen uyumsuzluk yapabiliyor.iki tane bundan al amd 6000'in üstünde performans farkı yaratmamaya başlıyor
4K da öyle olmuyor, 1080P de DLSS açınca oluyor o mevzu.dlss mfg ile götürür 5060ti bile. görüntü banka kameralarına döner tabi
%90 sıkıntı çıkarmaz 1000tl fark etmez.Şu daha iyi olur patriot viper çok iyi bir ram değil ve ayrı almak da bazen uyumsuzluk yapabiliyor.
Ssd kalmış msi olmayan bu olabilirbu ne msi sevdasıdır bi ssd kalmış
ayıp etmişler valla ben daha msi'ın adını bile anmamBir tek işlemci ile ram msi olmadı. Ondan da msi utansın.
kasayi msi disi yapsam sadece 2 parca msi kaliyo.Amma abarttinizSsd kalmış msi olmayan bu olabilir
Monitörü de msi yapalım
Bir tek işlemci ile ram msi olmadı. Ondan da msi utansın.![]()
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com