Hiç güleceğim yoktu.Ciddiye alıp cevap yazacaktım vazgeçtim.Türkiyede sistem fırsatçılık üzerine çalışılıyor
Yurt dışında 5070 ler 3-5 ay sonra 1400 doların altına iner
İstedikleri kadar 4070 51 bin tl ye satsınlar alıcısı olmaz ben şahsen önümüzdeki 3-5 ay dizüstü almam
45 -65 bin TL'ye (1300 - 1700 dolar) RTX 5060 - 5070 daha iyi anakart daha iyi ekran daha daha işlemci sunmak zorundalar
50 bin tl ye pc alır (27" OLED + Kasa) ----> oyun sorunu çözülür
30 bin TL'ye hafif dışarıda gezdirebileceğim OLED bir ürün alırım
80 bin TL'ye iki ürün almak en mantıklı çözümdür (hem daha yüksek performans hem de taşınabilirlik bakımdan en iyisi olur)
ÇİFT taraflı OLED ürün kullanmak varken neden gidip 20 yıl önceki ekrana ve tek bir ürüne para vereyim alnımda rzekalı yazmıyor
80 bin tl çok para 2 ürün almak varken neden eski teknoloji kullanayım
Ülkemizde dizüstü fiyatları en az %50 şişirme fiyatlardır
Ciddiyim engelleyin geçin şunu hiç çekilecek eleman değil.Hiç güleceğim yoktu.Ciddiye alıp cevap yazacaktım vazgeçtim.
Bu fiyatlara erbilden kaçak alıp essek ile türkiyeye yayan getiriyosunuz herhaldeTürkiyede sistem fırsatçılık üzerine çalışılıyor
Yurt dışında 5070 ler 3-5 ay sonra 1400 doların altına iner
İstedikleri kadar 4070 51 bin tl ye satsınlar alıcısı olmaz ben şahsen önümüzdeki 3-5 ay dizüstü almam
45 -65 bin TL'ye (1300 - 1700 dolar) RTX 5060 - 5070 daha iyi anakart daha iyi ekran daha daha işlemci sunmak zorundalar
50 bin tl ye pc alır (27" OLED + Kasa) ----> oyun sorunu çözülür
30 bin TL'ye hafif dışarıda gezdirebileceğim OLED bir ürün alırım
80 bin TL'ye iki ürün almak en mantıklı çözümdür (hem daha yüksek performans hem de taşınabilirlik bakımdan en iyisi olur)
ÇİFT taraflı OLED ürün kullanmak varken neden gidip 20 yıl önceki ekrana ve tek bir ürüne para vereyim alnımda rzekalı yazmıyor
80 bin tl çok para 2 ürün almak varken neden eski teknoloji kullanayım
Ülkemizde dizüstü fiyatları en az %50 şişirme fiyatlardır
17 18e öğrenci indirimiyle 2k 240hz oled var samsung onu da herkes alamıyorBu fiyatlara erbilden kaçak alıp essek ile türkiyeye yayan getiriyosunuz herhalde
15 e oled varsa atında millet faydalansin
Şu an satılıyor Hepsiburada üzerindenya şu hepsiburadada satılsa 9 taksit pesın fiyatına alırdım gerçekten cok iyiymiş.
bu iyi firsat değil midir ya?Şu an satılıyor Hepsiburada üzerinden