Neler Yeni

Çözüldü✓ Çözüldü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

naresta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ramazan Başer
FPS normal. Burada da 600lere düşüyor.

FPS yüksek olmasına rağmen görüntüde bi dalgalanma oluyor anlamadım rahatsız edici şekilde ve 400 450lere düşüyor yani bu videoda göremedim onu

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,426
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Daha BİOS güncellemeyi bilmeyen biri top seviye sistem aldığında illa ki sorun yaşıyor, yaşaması normal aldığınız teknolojiler hakkında bilginiz yok çünkü. Adam BİOS güncellemeyi bilmiyor X870 gibi bir kart almış ne amaçla aldın diye sorsam sadece en iyisi olsun ya da görseli iyidir diye bir cevap geleceğine eminim ama getirdiği zorluklar hakkında gram fikri yok. Uzaktan forum üzerinden çözmek de zor oluyor, madem istediğiniz performansı alamıyorsunuz aldığınız yere götürün.

naresta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ramazan Başer
Daha BİOS güncellemeyi bilmeyen biri top seviye sistem aldığında illa ki sorun yaşıyor, yaşaması normal aldığınız teknolojiler hakkında bilginiz yok çünkü. Adam BİOS güncellemeyi bilmiyor X870 gibi bir kart almış ne amaçla aldın diye sorsam sadece en iyisi olsun ya da görseli iyidir diye bir cevap geleceğine eminim ama getirdiği zorluklar hakkında gram fikri yok. Uzaktan forum üzerinden çözmek de zor oluyor, madem istediğiniz performansı alamıyorsunuz aldığınız yere götürün.
Neyin tribini atıyorsun dostum sen senden mi aldım parayı ne bu tavırlar, forum ya burası bilgi edinmeye çalışmak sıkıntı yaşadığımızda fikir almak falan. Üst düzey bir sistem alırken a-dan z-ye kadar her şeyini bilmek zorundalığı mı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça sicakliklari ne durumda yüksekse thermal throttle yapar

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    829.1 KB · Hit: 12

3090Tİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Özçelik
Benchmark yapabilecek fırsatım olmadı ağır bi oyunda hızlıca valorantta test yaptım da 600leri 700leri görüyor sadece
işlemci odaklı oyunun verdiği fps pek bi işe yaramaz ekran kartını kullanmıyor neredeyse

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,426
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Neyin tribini atıyorsun dostum sen senden mi aldım parayı ne bu tavırlar, forum ya burası bilgi edinmeye çalışmak sıkıntı yaşadığımızda fikir almak falan. Üst düzey bir sistem alırken a-dan z-ye kadar her şeyini bilmek zorundalığı mı var
Bu trip değil tüketim çılgınlığını eleştiriyorum, var benim param alırım kafasıyla bu işler yürüyorsa niye bizi forumda meşgul ediyorsun o zaman ver ''parası'' nı götür yaptır kardeşim.

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
Hakanbey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumlarda bu tarz konulara genelde çözüm bulmanız çok zor arkadaş bu sebepten öyle söylemiş üst seviye sistemleri bilinçli kullanıcılarin alması taraftarıyım yoksa bu tarz sorun çıkınca çözmesi aşırı zaman alıyor ve sistemden sogutuyor

naresta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ramazan Başer

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    463 KB · Hit: 15
  • 2.jpg
    2.jpg
    579.5 KB · Hit: 15
  • 3.jpg
    3.jpg
    476.5 KB · Hit: 15

The Semih

80+ Gold
Forumlarda bu tarz konulara genelde çözüm bulmanız çok zor arkadaş bu sebepten öyle söylemiş üst seviye sistemleri bilinçli kullanıcılarin alması taraftarıyım yoksa bu tarz sorun çıkınca çözmesi aşırı zaman alıyor ve sistemden sogutuyor
Forumda 5090 kullanan varmı ki yardımcı olsun, TR de bile çok az kişi satın almış, benim merak ettiğim konu sahibi arkadaş 3D modelleme yapacağım demişti fakat valorant oynuyor sistemde 1080p miş bide, daha önce görmemiştim böyle absürt olay.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,058
Üyeler
169,522
Son üye
Roxier1903
Top Bottom